Řešení Představenstva ČSA na zajištění likvidity

12. 10. 2009     Akční letenky.cz

Dozorčí rada Českých aerolinií ČSA na svém mimořádném zasedání potvrdila řešení představenstva společnosti na zajištění dostatečné hotovosti pro nízkou zimní sezonu 2009/2010 a také nezbytnost pokračovat v realizaci opatření probíhajícího restrukturalizačního plánu. „První z projektů, na zajištění likvidity budou dokončeny v průběhu listopadu a prosince 2009 a v lednu 2010.

Štítky:
ČSA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Řešení pro ČSA: snížení platů a 1600 propuštěných

    (14.10.2009, Akční letenky.cz) Server iDNES.cz včera večer napsal, že České aerolínie ČSA hodlají propustit až 1600 zaměstnanců, a snížit tak svůj stav na 3000. Navíc by mělo dojít k výraznému snížení platů.

  • Každý třetí cestující využívá na Letišti Praha služeb taxi

    (07.08.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně zveřejnilo výsledky průzkumu agentury STEM MARK, které ukázaly, že téměř 30% všech cestujících využívá pro dopravu z nebo na Letiště Praha Ruzyně taxi služeb. Zájimávé je také zjištění, že taxi služeb na letišti vyžívá 69 % lidí cestujících pravidelnými leteckými linkami, zatímco v případě zákazníků nízkonákladových společností je to 21%.

  • Letadlo SkyEurope je stále na letišti v Pažíži

    (24.06.2009, Akční letenky.cz) Letiště Paříž Orly i nadále zadržuje kvůli dluhům letadlo nízkonákladové letecké společnosti SkyEurope. Uvedly to dnes kolem poledne Finanční noviny. Podle ČTK by Boeing 737 pro 130 až 150 cestujících mohl být uvolněn v pátek, pokud se obě strany dohodnout na nejlepším možném řešení.

  • Levné parkování u Letiště Praha Ruzyně

    (01.06.2010, Akční letenky.cz) Pokud jste už také přemýšleli o tom, kde zaparkujete auto, až poletíte z Letiště Praha Ruzyně (PRG), máme pro vás řešení. Využít můžete služeb parkování Go parking, které se nachází nejblíže k letišti. Pokud vám navíc záleží i na bezpečnosti, Go parking zajišťuje ostrahu, pojištění i monitoring kamerami.


Sponzorované odkazy


Letenky do Tuniska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.