Vyjádření ČSA: výsledky jednání Dozorčí rady

14. 10. 2009     Akční letenky.cz

Včera se konala Dozorčí rada ČSA Českých aerolinií, které se zúčastnili ministr financí Eduard Janota a také ministr dopravy Gustáv Slamečka. Představenstvo společnosti prezentovalo aktualizovaný restrukturalizační plán, který 24. srpna 2009 schválila Dozorčí rada Českých aerolinií.

Štítky:
ČSA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nové výsledky jednání Dozorčí rady ČSA

    (21.10.2009, Akční letenky.cz) Dozorčí rada ČSA včera projednávala možnou podobu dlouhodobé stabilizace společnosti. Návrh připravil nový předseda představenstva Miroslav Dvořák ve spolupráci s firmou Deloitte. Nové představenstvo ČSA se zaměří zejména na redukci nákladů a využití možné spolupráce s Letištěm Praha. Zároveň bude aktivně posilovat možné výnosy, zejména v oblasti distribuce letenek či aktivní marketingové politiky.

  • Letiště Praha: další výsledky soutěže Nejtišší dopravce

    (21.09.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně zveřejnilo další průběžné výsledky 3. ročníku soutěže Nejtišší dopravce. Zatímco v červnu zvítězily aerolinky WizzAir a Austrian, v červenci první místo obsadily letecké společnosti Aeroflot v kategorii proudových letadel a Lufthansa v kategorii turbovrtulových letadel. Soutěž potrvá až do října, průběžné výsledky jsou však zveřejňovány každý měsíc.

  • Letiště Praha: výsledky soutěže o nejtiššího dopravce

    (20.08.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně dnes zveřejnilo první výsledky již 3. ročníku soutěže Nejtišší dopravce na Letišti Praha. Za měsíc červen zvítězila letecká společnost WizzAir v kategorii proudových letadel a společnost Austrian Airlines v kategorii vrtulových letadel.

  • British Airways vede jednání o spojení s Qantas

    (03.12.2008, Letenkář.cz) Letecká společnost British Airways jedná o fúzi s předním australským přepravcem Qantas Airlines. Oznámení britských vlajkových aerolinií signalizuje další konsolidaci v odvětví, které se v situaci ekonomické recese snaží o co nejvýraznější snižování nákladů. British Airways v krátkém sdělení uvedla, že zkoumá možnost spojit se s Qantas do společnosti s duální akciovou strukturou, tedy s akciemi obchodovanými na dvou trzích. Australská vláda tento týden prohlásila, že umožní ...


Sponzorované odkazy


Letenky do Ruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.