Většina lidí se řídí při nákupu letenky podle ceny

15. 10. 2009     Akční letenky.cz

Průzkum našeho serveru ukázal, že většina lidí se při nákupu letenky řídí podle ceny. Na otázku "Jakou roli hraje cena při nákupu letenky?" si mohli respondenti vybrat celkem ze 4 odpovědí: 1) Nejdůležitější. Podle ceny řídím vše.; 2) Poměrně důležitou, ale ne na úkor aspoň základního komfortu.; 3) Beru ji samozřejmě v úvahu.

Štítky:
Letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ušetřete stovky korun při nákupu letenek od ČSA díky jednoduchému triku!

    (10.08.2010, Letenky levně) Je to k nevíře, ale na serveru LetenkyLevně.cz doposud nevyšel jediný tip na levné letenky od ČSA! Tak to pojďme alespoň částečně napravit a ukažme si jednoduchý trik, díky kterému můžete při nákupu ušetřit stovky korun! Jeho podstata spočívá v tom, že při nákupu letenky ze zahraničí (ideálně z USA) neplatíte servisní poplatek.

  • Aerolinky budou muset uvádět úplné ceny

    (31.10.2008, Letenkář.cz) Letecké společnosti budou v Evropské unii muset uvádět úplné ceny letenek, tedy včetně poplatků. Nová pravidla rovněž zakazují veškeré rozdíly v ceně podle bydliště cestujícího. Cena za rezervaci stejné letenky ve stejnou dobu se nesmí lišit podle toho, v jaké zemi cestující je. Celková cena letenky bude muset být uvedena hned na začátku procesu, kdy si ji bude zákazník ...

  • Lety “na stojáka” s Ryanairem by většina lidí nevyužila

    (22.07.2009, Akční letenky.cz) Rychlý průzkum, na který jste mohli odpovídat po dobu jednoho týdne, ukázal, že většina lidí by s Ryanairem “na stojáka” neletěla. Na výběr bylycelkem 4 odpovědi: 1) Určitě ne; 2) Nejspíš ne, měl/a bych obavy z nedostatečné bezpečnosti; 3) Ano, pokud by letenka vyšla podstatně levněji a 4) Asi ano i při srovnatelné ceně.

  • SkyEurope nechala v Bulharsku na 140 lidí

    (01.09.2009, Akční letenky.cz) Kvůli tomu, že aerolinka SkyEurope oznámila bankrot, zůstali v Bulharsku její pasažéři. Více než 140 lidí marně čekalo na odlet letadla SkyEurope na letišti v Burgasu. Mnozí z nich si údajně nemohlo dovolit letenku s jinou leteckou společností, a tak pro ně zůstalo jedinou možností obrátit se na českou ambasádu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Dánska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.