Finnair: Letenky Praha – Dillí a zpět za 12 100 Kč!

16. 10. 2009     Letenky levně

S akční nabídkou letenek do Asie přišel krom Lufthansy i Finnair. Za velmi slušných 12 100 Kč nyní nabízí zpáteční letenky z Ruzyně do indického Dillí, přičemž se v rámci cesty podívate ještě na přestupní letiště v Helsinkách. Nákup letenky můžete rozmýšlet až do 2. listopadu, kdy akce končí, přičemž letět můžete nejpozději 27. března 2010.

Štítky:
Finnair, Letenky, Letenky Finnair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do Indie: Praha – Dillí a zpět jen za 10 715 Kč!

    (10.10.2010, Letenky levně) Tradičně levné letenky do zemí na východ od nás nabízí ukrajinská společnost Aerosvit Airlines. V její současné nabídce nalezneme třeba indické Dillí jen za 10 715 Kč! Odletá se samozřejmě z Prahy s tím, že je nutné absolvovat mezipřistání na kyjevském letišti Boryspil.

  • Aerosvit Airlines: Zpáteční letenky z Prahy do Dillí jen za 10 651 Kč

    (19.06.2010, Letenky levně) Milovníci dobrodružství nyní mohou vyzkoušet hned dva zážitky najednou a za zvýhodněnou cenu, když ukrajinské aerolinky Aerosvit Airlines nabízejí zpáteční letenky z Prahy do indického Dillí jen za 10 651 Kč. Termínů je k dispozici dost až do začátku příštího roku, takže lze letět prakticky kdykoliv.

  • Levné letenky z Prahy do Dillí jen za 8 292 Kč

    (24.02.2010, Letenky levně) Pokud jste doposud nenavštívili indické Dillí a rádi byste to napravili, máte ideální příležitost. Na serveru Pelikán si můžete zakoupit zpáteční letenky s odletem z Prahy jen za 8 292 Kč. Volných termínů po celý rok je přitom stále dost, letět můžete třeba v termínu 17. května – 25. května.

  • Levné letenky do Indie: Z Prahy do Dillí jen za 8 639 Kč

    (12.04.2010, Letenky levně) Ukrajinské aerolinky nadále pokračují se svojí promoakcí na letenky do indického Dillí. Ty s odletem z Prahy a mezpřistáním na letišti Kyjev Borispol si tak můžete zakoupit již za 8 639 Kč. Letět můžete třeba 17. května tam a 25. května zpátky. Daní za nízkou cenu letenek jsou však aerolinky, které let operují.


Sponzorované odkazy


Letenky do Tuniska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.