Snížení počtu členů představenstva ČSA

16. 10. 2009     Akční letenky.cz

V návaznosti na restrukturalizační plán společnosti České aerolínie ČSA a úspory personálních nákladů i s ohledem na budoucí holdingové uspořádání společnosti dnes odpoledne schválilo Představenstvo Českých aerolinií snížení počtu členů na pět. Nová organizační struktura předpokládá vytvoření nové pozice člena představenstva zodpovědného za provoz, pod nějž se sloučí úseky letový, pozemní a technický.

Štítky:
ČSA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair a WizzAir: snížení počtu letů na zimní sezónu

    (03.08.2009, Akční letenky.cz) Čeští cestující se budou muset připravit na omezování pravidelných linek během letní sezóny. Již před časem oznámil Ryanair omezení letů na britském letišti Londýn Stansted. Tato redukce postihne oblíbenou linku Brno – Londýn (místo dosavadních 7 letů týdně se do Londýna bude létat pouze čtyřikrát).

  • Letiště Katowice zaznamenalo růst počtu cestujících

    (06.11.2009, Akční letenky.cz) Letiště Katowice zaznamenalo růst počtu přepravených cestujících. Během měsíce října 2009 bylo totiž odbaveno 192 066 cestujících, tzn. o 3% více než ve stejném období minulého roku. Z tohoto počtu bylo v rámci pravidelné letecké dopravy odbaveno 147 973 osob, což znamená také 3% nárůst ve srovnání s říjnem 2008 roku.

  • Řešení pro ČSA: snížení platů a 1600 propuštěných

    (14.10.2009, Akční letenky.cz) Server iDNES.cz včera večer napsal, že České aerolínie ČSA hodlají propustit až 1600 zaměstnanců, a snížit tak svůj stav na 3000. Navíc by mělo dojít k výraznému snížení platů.

  • Delta Airlines uvažuje o snížení kapacity

    (24.11.2008, Letenkář.cz) Americké aerolinky Delta Airlines plánují na příští rok další snížení kapacity. Firmu k tomuto kroku nutí nové signály poklesu poptávky po letecké přepravě. Pro poslední čtvrtletí letošního roku aerolinky snížily kapacitu přepravy o čtyři procenta.


Sponzorované odkazy


Letenky do Dánska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.