Vánoční dárek už nyní – soutěž o 2 letenky zdarma

20. 10. 2009     Akční letenky.cz

Chtěli byste zažít nádhernou atmosféru předvánoční Vídně? Vánoční trhy u radnice nebo v Schönbrunnu, vůni punče, koncerty vánoční hudby a další atrakce čekají na všechny, kdo se chystají do předvánoční Vídně.

Štítky:
Letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Vánoční hra o letenky po Evropě s ČSA

    (10.12.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost ČSA spustila soutěž o letenky po Evropě. Nová vánoční hra ČSA je přístupná speciální stránce flychampions.com. Vyhrát mohou soutěžící zpáteční letenky do Londýna, Osla, Curychu, Hamburku, Říma, Paříže, Amsterdamu, Bruselu, Barcelony nebo Madridu. Jak se můžete vánoční hry ČSA zúčastnit? Stačí vyplnit jméno, přijmení a email, najít 3 stejné symboly a letenky jsou vaše.

  • Vánoční trhy v Cáchách, Bonnu a v Düsseldorfu

    (15.10.2010, Rádi cestujeme) Kdo má rád kulturní akce, dobré jídlo, svařák a jiné tradiční pokrmy a k tomu ještě vánoční atmosféru, pro toho jsou jistě lákadlem vánoční trhy. Pozveme vás na některé trhy v německu.

  • Soutěž o eurovíkend v Curychu

    (29.09.2010, ) Švýcarské muzeum Kunsthaus Zürich ve spolupráci s dopravcem Swiss International Air Lines pořádá soutěž o víkendový pobyt ve švýcarském městě Curych. Soutěž je unikátní v tom, že v ceně jsou zahrnuty vstupenky na jedinečnou výstavu Pabla Picassa v curyšském muzeu, která se koná od 15. října 2010 do 30. ledna 2011.

  • Vyhrajte letenky do USA s Lufthansou!

    (18.11.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Lufthansa dnes spustila vánoční soutěž o 2 letenky do USA, konkrétně do New Yorku. Soutěžit se dále dá o dalších 50 cen. Soutěž probíhá do půlnoci 15. ledna 2010. Soutěž je velmi jednoduchá – stačí odpovědět na tři snadné otázky, přidat jeden tip a vyplnit jméno, příjmení a emailovou adresu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Afghánistánu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.