Výprodej u bmibaby: levné letenky do Anglie

22. 10. 2009     Akční letenky.cz

Britská nízkonákladová letecká společnost bmibaby spustila akci na levné letenky. Akční nabídka se vztahuje na vybrané lety a díky ní mohou cestující ušetřit až 40%. Při platbě debetní kartou se však připravte na poplatek ve výši L2.75 a pokud budete platit kreditkou, poplatek bude o libru vyšší.

Štítky:
Bmibaby, Letenky, Levné letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • WizzAir spustil novoroční výprodej letenek

    (07.01.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir spustila novoroční výprodej letenek. Levné letenky WizzAir nabízí do 14. ledna pro období odletu až do 23. října. V nabídce je celkem 4000 letenek. Letenky od 497 Kč můžete pořídit například na trasách Praha – Paříž, Praha – Benátky, na linkách do Bruselu, Eindhovenu, Malmö, Milána, Osla, Bari či Říma.

  • Výprodej u bmibaby – levné letenky se slevou 40%

    (17.03.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost bmibaby zlevnila letenky do Anglie. Slevu až 40% nabízí bmibaby na všechny své lety v období od 1. dubna do 30. června 2010. Rezervovat letenky je ale nutné co nejdříve, neboť nejlevnější letenky jsou k dostání pouze ve velmi omezeném množství.

  • British Airways: levné letenky do celého světa

    (19.08.2009, Akční letenky.cz) British Airways spustila již tradiční výprodej letenek do celého světa. Čeští cestující tak mají jedinečnou možnost vycestovat s touto aerolinkou z Prahy nejen do Velké Británie , ale také do USA, Jihoafrické republiky, Indie, Číny a dalších zajímavých destinací.

  • Aktuální levné letenky

    (20.10.2010, Rádi cestujeme) Na velmi levné letenky jsme narazili u Pelikan.cz na trase Vídeň-Moskva. Jedna zpáteční letenka vč. tax, bez slevy za registraci u nás, stojí 4 269,- Kč. Další levné letenky nabízí například Wizzair na trase Wroclav-Oslo. Leťte před vánoci z Prahy do Benátek za 804,- korun. Levné letenky najdete i z Bratislavy do Paříže, zvláště v měsíci lednu.


Sponzorované odkazy