ČSA nabízí nový systém řízení nabídky letenek

26. 10. 2009     Akční letenky.cz

Přesně po měsíci testovacího provozu zahájily minulý týden České aerolinie ČSA ostrý provoz nového systému řízení nabídky letenek s názvem Origin & Destination. Systém nově stanovuje ceny u letenek s přestupem na letišti Praha Ruzyně pro každý úsek zvlášť, ale celou cestu vyhodnocuje jako jeden celek s ohledem na výši nebo pokles poptávky v celé síti Českých aerolinií.

Štítky:
ČSA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Lufthansa: Nový denní spoj Drážďany – Londýn Heathrow

    (18.05.2010, Letenky levně) Německá letecká společnost Lufthansa nelení a s platností od 19. dubna 2010 do svého letového řádu zařazuje nový spoj Drážďany - Londýn Heathrow. Létat se bude denně strojem Airbus 319, který disponuje kapacitou 138 sedadel. Z Drážďan na Heathrow letadlo odlétá v 16:05 německého času a na ostrovy přilétá v 17:05 britského času.

  • Letiště Bratislava otevřelo nový terminál

    (10.06.2010, Akční letenky.cz) Letiště Bratislava (BTS) včera slavnostně představilo nový terminál. Jako první jej vyzkouší cestující se společností Danube Wings. Nová moderní budova terminálu je se starým nesrovnatelná. Podle serveru aero.sme.sk však zatím nejsou nabízeny dostatečné doplňkové služby. První lety budou z nového terminálu operovány do Košic a Bazileje. Do budoucna by jich ale mělo přibýt hodně.

  • Na středoevropský trh vstoupí nový lowcost Danube Wings

    (23.01.2009, Letenkář.cz) I přes krizi v letecké doprvě, chce od konce března chce začít létat z Bratislavy nový nízkonákladový dopravce Danube Wings, který dosud provozoval pouze charterové lety vrtulovými letadly. Z Bratislavy chce Danube Wings začít létat kromě jiného do Švýcarska či Itálie a na vnitrostátní lince do Košic se pak stává přímým konkurentem lowcostu SkyEurope.

  • Letiště Praha prezentuje bezpečnostní opatření

    (05.05.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha zavedlo nový systém prezentace bezpečnostních opatření. V odletových halách letiště mohou cestující nově vidět vitríny naplněné různými předměty jako jsou například nůžky, nože, příbory, šroubováky, lahve s vodou nebo gely. Smyslem celého projektu je názorně ukázat pasažérům, které předměty se nesmějí na palubě letadla přepravovat.


Sponzorované odkazy