Dohoda s odbory uzavřena – platy se sníží

26. 10. 2009     Akční letenky.cz

V pátek 23. října 2009 podepsal nový předseda představenstva ČSA Miroslav Dvořák dnes podepsal se všemi odborovými organizacemi Českých aerolinií dodatky ke kolektivním smlouvám s platností k 1. 11. 2009. Výsledkem je úspora mzdových prostředků pro rok 2010 na principu 30 % piloti, 15 % palubní průvodčí a 10 % ostatní zaměstnanci. Součástí dohody nejsou žádné stávající či budoucí kompenzace.

Štítky:
ČSA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Lufthansa snižuje od 16. 12. cenu “paliváku”

    (11.12.2008, Letenkář.cz) Letecká společnost Lufthansa oznámila, že u letenek zakoupených od 16. prosince 2008 sníží palivový příplate pro domácí a regionální linky o 3 eura na 21 eur, pro dálkové pak z 92 na 82 eur. Snížování ceny ropy se začíná pozitivně odrážet i na leteckém průmyslu, alespoň z pohledu klienta.

  • Ryanair dále bojuje proti letištním poplatkům

    (29.06.2010, Rádi cestujeme) Tentokrát se Ryanairu nelíbí "vysoké" letištní poplatky v Británii. V období od listopadu do března hodlá low-cost dopravce, snížit přepravní kapacitu až o 16 %. Ryanair sníží počet letů ze Stanstedu o 135 týdně. Ke snížení počtu letů dojde na všech britských letištích kromě letišť v Edinburghu a Leedsu.

  • WizzAir snižuje frekvence některých letů

    (23.10.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir bude snižovat frenkvenci některých vybraných letůz České republiky. Nižší poptávka po letenkách je zejména ve slabší dny, tj. úterý s středu. Právě díky nízké poptávce sníží WizzAir frekvenci letů do Londýna, Milána, Bruselu i Říma. WizzAir bude naopak rošiřovat své působení v Polsku.

  • Prodej letenek v ČR neustále klesá

    (13.05.2009, Akční letenky.cz) Podle Mezinárodní asociace pro leteckou dopravu IATA klesl prodej letenek v České republice v dubnu o pětinu. Dnes to uvedl server idnes.cz. Prodej letenek je od roku 2001 nejnižší, což zapříčinilo, že některé agentury sníží prodej až o dvě třetiny. Co to znamená pro cestující? Prodejci na jedné straně zvyšují poplatek za vystavení letenek.


Sponzorované odkazy


Letenky do Gibraltaru

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.