WizzAir jmenoval nového provozního ředitele

27. 10. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost WizzAir včera odpoledne oznámila, že na místo provozního ředitele ve společnosti nastoupí od začátku listopadu Chris Collins. Chris Collins pochází z USA, kde má za sebou dlouhou kariéru právě v provozu leteckých společností.

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Dopravci si za přelet Česka připlatí

    (02.12.2008, Letenkář.cz) Poplatky za vzlety a přistání na českých letištích od Nového roku zlevní, cena za přelet našeho území se naopak zvýší. Vyplývá to z nového ceníku Řízení letového provozu. Na čtyřech letištích s mezinárodním provozem zaplatí dopravce za takzvanou přibližovací jednotku 6800 korun, což je o šest procent méně než dosud.

  • Uzavření letiště Tegel v Berlíně?

    (29.06.2010, Akční letenky.cz) Nejvytíženější letiště v Berlíně - Berlín Tegel bude pravděpodobně uzavřeno a to v souvislosti s výstavbou nového letiště – Berlin Brandenburg. Dokončení nového letiště je posunuto oproti původním plánům na červen roku 2012. Počítá se přitom, že náklady na jeho výstavbu se pravděpodobně vyšplhají až na 2,6 mld. eur - tedy asi 67 mld. Kč.

  • Letiště Brno Tuřany má méně cestujících

    (07.04.2009, Letenkář.cz) Brněnské letiště v Tuřanech odbavilo v únoru 15 600 cestujících, což je o 16 procent méně než za stejné období vloni. Za poklesem není podle ředitele Tomáše Plačka krize, ale absence zrušené linky do španělské Gerony, kterou loni v únoru cestovalo čtyři tisíce lidí. Dočkáme se její obnovy?

  • Letiště Praha nabízí vánoční exkurze

    (21.12.2009, Akční letenky.cz) Během vánočních svátků a oslav Nového roku mohou zájemci o netradiční zážitky zavítat do zázemí Letiště Praha v rámci mimořádných exkurzí. Jejich účastníci poznají místa, která nejsou běžně dostupná.


Sponzorované odkazy


Letenky do Thajska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.