Další lety SmartWings na letní sezónu

30. 10. 2009     Akční letenky.cz

Letecká společnost SmartWings začala prodávat lety do dalších destinací na letní sezónu 2010. Můžete si tak už nyní koupit například letenky z Prahy do Burgasu, Neapole nebo Splitu. Nově přidaný byl let z Prahy do sicilské Katánie. Letět do těchto destinací bude možné od konce května do září 2010.

Štítky:
Letenky, Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • EasyJet prodává letenky na letní sezónu 2011

    (20.10.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladová společnost EasyJet nabízí v prodeji letenky do Bristolu a Londýna na období jara a léta 2011 již nyní. Cena letenek se pohybuje v tomto období od 709,- Kč. Pokud tedy plánujete letní výlety či dovolenou, letenky do Bristolu a Londýna si u EasyJetu můžete zakoupit už teď.

  • Ryanair a WizzAir: snížení počtu letů na zimní sezónu

    (03.08.2009, Akční letenky.cz) Čeští cestující se budou muset připravit na omezování pravidelných linek během letní sezóny. Již před časem oznámil Ryanair omezení letů na britském letišti Londýn Stansted. Tato redukce postihne oblíbenou linku Brno – Londýn (místo dosavadních 7 letů týdně se do Londýna bude létat pouze čtyřikrát).

  • Smart Wings přidává lety do letního i zimního řádu

    (27.04.2009, Akční letenky.cz) SmartWings nabízí lety z Prahy a Budapešti do Madridu i na letní sezónu. Lety budou operovány jednou týdně v neděli moderním letounem Airbus A-320. Neváhejte a rezervujte si svůj let již nyní. Letenky jsou k dispozici na smartwings.com a v cestovních kancelářích.

  • Řešení Představenstva ČSA na zajištění likvidity

    (12.10.2009, Akční letenky.cz) Dozorčí rada Českých aerolinií ČSA na svém mimořádném zasedání potvrdila řešení představenstva společnosti na zajištění dostatečné hotovosti pro nízkou zimní sezonu 2009/2010 a také nezbytnost pokračovat v realizaci opatření probíhajícího restrukturalizačního plánu. „První z projektů, na zajištění likvidity budou dokončeny v průběhu listopadu a prosince 2009 a v lednu 2010.


Sponzorované odkazy


Letenky do Litvy

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.