Víkendové lety s Czech Airlines o 25 % levnější!

30. 10. 2009     Akční letenky.cz

Společnost Czech Airlines přichází s mimořádnou nabídkou! Zakoupíte-li v období od 30.10 do 1.11. 2009 letenku s touto společností, bude váš výlet o 25 % levnější!

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • ČSA Support nyní jako Czech Airlines Handling

    (05.03.2010, Akční letenky.cz) ČSA Support změnila na konci února svůj název na Czech Airlines Handling. Hlavním důvodem je fakt, že má nyní na starosti veškeré činnosti spojené s odbavením letadel a cestujících. Czech Airlines Handling je dceřinnou společností ČSA.

  • KLM nabízí levnější letenky do celé Evropy

    (23.07.2009, Akční letenky.cz) Letecká společenost KLM nabízí až do konce července levnější letenky po celé Evropě. Letenky v rámci této nabídky jsou k dostání od L349 pro odlety od 1. do 31. srpna 2009. Aerolinka KLM má ve svém letovém řádu také lety z Prahy.

  • Swiss nabízí levnější letenky do svých destinací

    (04.02.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Swiss nabízí levnější letenky do svých destinací. Levněji mohou letět zejména tzv. "early bookers" neboli ti, kdo si zarezervují své letenky s dostatečným předstihem. Pro odlety z Prahy najdete nejlevněší letenky za 2186 Kč. Ceny platí pro zpáteční letenku včetně všech poplatků. Kam se můžete podívat?

  • ČSA & dumpingové praktiky?

    (11.10.2010, Akční letenky.cz) Praktiky dceřinné společnosti ČSA – Holiday Czech Airlines se nelíbí společnostem Travel Service a Central Charter Airlines. Holiday Czech Airlines totiž údajně nabízí o 20 % nižší ceny cestovním kancelářím než její konkurence. Ta takové ceny označuje za dumpingové, čemuž se Holiday Czech Airlines brání.


Sponzorované odkazy


Letenky na Slovensko

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.