Předvánoční tipy aneb kam se vydat za vůní Vánoc

02. 11. 2009     Akční letenky.cz

Už netrpělivě vyhlížíte vánoční svátky a pomalu přemýšlíte, kam se vydat za nenapodobitelnou sváteční atmosférou? Přinášíme několik netradičních tipů, kde a jak strávit Vánoce či Silvestra. Velice oblíbené jsou vánoční trhy, kde nejde ani tak o nakupování dárků, jako spíš o sváteční atmosféru a odreagování od předvánočního shonu.

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Vánoční dárek už nyní – soutěž o 2 letenky zdarma

    (20.10.2009, Akční letenky.cz) Chtěli byste zažít nádhernou atmosféru předvánoční Vídně? Vánoční trhy u radnice nebo v Schönbrunnu, vůni punče, koncerty vánoční hudby a další atrakce čekají na všechny, kdo se chystají do předvánoční Vídně.

  • Levné letenky do Říma a tipy, co zde určitě nezmeškat

    (14.04.2010, Akční letenky.cz) Určitě se už všichni těšíte na léto (proč bychom se netěšili) a nadšeně pomalu plánujete svoje dovolené. Což si ale takhle dát na pár dní „voraz“ už teď? Přinášíme vám horké tipy na levné letenky do Říma a seznam míst, co by bylo škoda promeškat.

  • Rady a tipy: odbavení online

    (12.03.2010, Akční letenky.cz) Chystáte se brzo na výlet ať už po světě či za humny letadlem? Určitě již tedy znáte pohodlné odbavení online čili jinak řečeno odbavení přes internet, které dnes už nabízí téměř všechny aerolinky včetně nízkonákladovek Ryanair či WizzAir. Pokud však nikoliv, máme pro vás skvělé zprávy.

  • Rady a tipy: létání v těhotenství

    (10.02.2010, Akční letenky.cz) Jste těhotná a nevíte, jestli a jak můžete letět letadlem? Nenechte svého malého miláčka, aby vám bránil v cestování. Přinášíme vám několik rad, jak se můžete připravit na svůj let bez zbytečných obav. První otázku, kterou by si nastávající maminka mohla položit, je, zda potřebuje potvrzení od doktora.


Sponzorované odkazy


Letenky do Finska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.