Ryanair: Zpáteční letenky z Bratislavy směr Řím, Boloňa či Brusel za 158 Kč

02. 11. 2009     Letenky levně

Až do úterní první hodiny ranní mají turisté bydlící poblíž bratislavského letiště ideální příležitost prozkoumat Evropu. Irský nízkonákladový přepravce Ryanair nabízí zpáteční letenky do celé řady destinací jen za 6 eur (tedy 158 Kč).

Štítky:
Letenky, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Říma? Zajímají vás letenky Brusel? Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair: Zpáteční letenky Bratislava – Brusel Charleroi za 258 Kč

    (03.12.2009, Letenky levně) Současná promoakce irského Ryanairu nabízí zajímavé tipy i pro turisty, kteří to mají blíže na letiště Bratislava. Až do zítra si můžete koupit třeba zpáteční letenky Bratislava – Brusel Charleroi za 10 euro, tedy za 258 Kč.

  • Ryanair: nová linka Bratislava – Boloň

    (13.08.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair oznámila novou pravidelnou linku z letiště M.R.Štefánika v Bratislavě. Jedná se již o 15. trasu, kterou Ryanair z Bratislavy nabízí. Po otevření nové trasy Bratislava – Liverpool od 27. října 2009, přišla na řadu také Itálie.

  • Akční letenky a levné ubytování: Brusel, Řím, Paříž

    (16.07.2010, Rádi cestujeme) Pomalu nastává doba, kdy sehnat opravdu levnou letenku - pod 500,- Kč vč. tax - s odletem z Prahy, bude velmi složité. Wizzair omezuje své aktivity v Praze, od listopadu přestane z Prahy létat Ryanair. Jediný expandující nízkonákladový dopravce, který nabízí akční letenky i kolem 500,- Kč, je EasyJet. Přesto i dnes jsme pro vás několik akčních letenek našli. Ceny se pohybují už od 198,- Kč za letenku vč. tax!Nejzajímavější akční letenky jsou do Bruselu - cena od 790,- Kč, Říma - cena od 816,- Kč, Paříž - cena od 1 317,- Kč. Letenka Praha - Milan stojí pod 1 400,- Kč. Všechny uvedené ceny jsou za letenky pro dvě osoby, směr tam i zpět. V ceně jsou všechny taxy, kromě poplatku za platbu, který se může lišit, dle způsobu platbu. A někdy ani poplatek za platbu nemusíte platit.

  • Eurovíkend v Bruselu - levně

    (03.09.2010, Rádi cestujeme) Brusel je fascinující a moderní město Evropy.  Brusel je hlavní město Belgie. Je sídlem NATO a některých institucí Evropské unie. Brusel je dvojjazyčné město, úředními jazyky jsou tedy francouzština a nizozemština. Francouzštinou se hovoří nejvíce v jižní části, nizozemštinou v části severní. Francouzština však stále převládá, často je v Bruselu slyšet dokonce i angličtina.


Sponzorované odkazy