Swiss: Indická Bombaj z Londýna jen za 9 716 Kč!

04. 11. 2009     Letenky levně

Se zajímavou nabídkou s odletem z londýnského letiště Heathrow přišly tentokrát aerolinky Swiss. Za konečnou cenu 9 716 Kč se můžete proletět až do indické Bombaje a zpět s tím, že absolvujete přestup na letišti v Curychu. Nabídka je platná až do 30. listopadu 2009, přičemž cestu je nutné absolvovat do 27. března 2010.

Štítky:
Letiště Heathrow, Swiss

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Vybírejte pohodlně online!
  • SWISS nabízí zpáteční letenky od 2177 Kč

    (19.04.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Swiss International Air Lines známější spíše jako SWISS nabízí zajímavé ceny zpátečních letenek do vybraných destinací. Zpáteční letenky do Švýcarska totiž můžete z Prahy pořídit od 2177 Kč včetně daně a poplatků.

  • Swiss zlevňuje letenky do Švýcarska

    (22.12.2009, Akční letenky.cz) Pokud byste si rádi nadělili pod stromeček dárek v podobě letenky, možná by vás mohla zaujmout nabídka letecké společnosti Swiss. Ta totiž nabízí vybrané zlevněné trasy. Například letenky Praha – Basilej jsou k dostání již od 2177 Kč, do Ženevy se dostanete již od 2478 Kč, letenky do Curychu nabízí Swiss od 3809 Kč.

  • Swiss od června nově i do San Francisca

    (07.01.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Swiss nyní nabízí i spojení do amerického města San Francisco. Od 2. června 2010 bude na této trase létat šestkrát týdně (denně kromě úterý) Airbusem A340. V nabídce společnosti je také přestupný let z Prahy s přestupemv Zurychu. Letenky Praha – San Francisco zatím Swiss nabízí od 23.027 Kč z zpáteční letenku včetně tax.

  • Letenky do San Francisca? Nyní levněji se SWISS!

    (07.06.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost SWISS spustila 2. června novou přímou linku Curych – San Francisko. Lety budou operovány celkem šestkrát týdně – jediným dnem, kdy spojení není nabízeno, je úterý. Swiss představil zbrusu nový speciální San Francisko design pro Airbus A340. Design je výsledkem soutěže, která proběhla ve Švýcarsku.


Sponzorované odkazy


Letenky do Finska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.