Levné letenky do Skandinávie hned od dvou aerolinek

09. 11. 2009     Akční letenky.cz

Chystáte se navštívit některou ze skandinávských zemí a objevit krásy severu? Využijte některé z současných akčních nabídek! Levné letenky do Norska si můžete pořídit s leteckou společností Norwegian. Ten nabízí levné letenky do Osla a Stavangeru – obě města jsou k dostání již od NOK 299 (cca 900 Kč).

Štítky:
Letenky do Norska, Letenky do Osla, Letenky do Stavangeru, Norwegian

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Los Angeles: Z Norimberka za 11 950 Kč, z Londýna za 12 187 Kč

    (10.01.2010, Letenky levně) Pokud plánujete cestu na západní pobřeží Spojených států, máte nyní ideální příležitost zakoupit si levné letenky. Navíc máte na výběr hned ze dvou možností. Letět můžete z německého Norimberka se společností Swiss, přičemž na serveru Pelikán.cz zakoupíte zpáteční letenky s přestupem v Curychu za velmi přijatelných 11 950 Kč.

  • Levné letenky do San Francisca: Již od 10 343 Kč!

    (28.10.2010, Letenky levně) S nabídkou na levné letenky do San Franciska přišly hned dvě letecké společnosti – americké US Airways a švýcarské Swiss. A ceny nejlevnějších letenek začínají již na 10 343 Kč! Za tuto skvělou cenu můžete letět právě s aerolinkami US Airways, které odlétají z letiště v Mnichově.

  • Akční letenky a levné ubytování: sleva 50% u Ryanairu

    (28.07.2010, Rádi cestujeme) Dnes poměrně nečekaně vydal Ryanair další ze série svých akčních slev letenek. Díky tomu můžete levně letět z Prahy do Stockholmu - i za 135,- Kč! Více nabídek je opět z Bratislavy. Letenky za 5 € nakoupíte na trase do Pisy, Bruselu či Bologně. Takže pokud si vystačíte s příručním zavazadlem, do těchto měst můžete ve dvou vycestovat za přibližně 510,- Kč! Levné letenky jsou také do Glasgowu. Cena za dvě osoby je cca. 1 550,- Kč vč. tax. Do tohoto města je levné i ubytování. V tabulce najdete i další trasy. Veškeré ceny jsou za dvě osoby, vč. tax.

  • Levné letenky do Benátek, Říma nebo Dublinu

    (14.10.2010, Rádi cestujeme) Rádi byste o Vánocích letecky do Milana? Dnes Ryanair nabízí poměrně zajímavé a samozřejmě levné letenky z Brna do Milana v termínu Vánoc - odlet 22. prosince a návrat zpět 27. prosince. Cena dvou zpátečních letenek je 1 876,- Kč vč. tax. Ryanair ostatně nyní nabízí letenky za cenu od 130,- korun. Opět jsme pro vás připravili tabulku s levnými letenkami a ubytováním.


Sponzorované odkazy


Letenky do Švédska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.