Ryanair: Levné letenky Praha – Stockholm Skavsta jen za cenu 156 Kč

10. 11. 2009     Letenky levně

Až do půlnoci 12. listopadu máte možnost objednat zpáteční letenky na stockholmské letiště Skavsta za bezkonkurenčních 156 Kč! Právě s touto nabídkou nyní přišel irský Ryanair, který inzeruje za stejnou cenu letenky třeba do Dublinu či Londýna – volné termíny však chybí.

Štítky:
Letenky do Stockholmu, Letenky do Švédska, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Stockholmu? Vybírejte pohodlně online!
  • ČSA nabízí dvě letenky za cenu jedné

    (02.11.2010, Rádi cestujeme) ČSA nabízí do 7. listopadu 2010 dvě letenky za cenu jedné. Můžete tak získat letenky u této společnosti od 2 590 korun. Leťte z Prahy do Kodaně s ČSA ve dvou, za cenu od 5 180,- korun, let tam i zpět. Totéž platí pro destinace jako jsou Miláno či Řím.

  • Air Berlin: 2 letenky za cenu 1 z Rakouska

    (09.12.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Air Berlin nabízí v rámci své nabídky z adventního kalendáře další levné letenky. Dnešní destinací je Rakousko. To by mohlo být zajímavé i pro české cestující, neboť z rakouských letišť mohou letět levně do Německa ale i Švýcarska. Rezervovat letenky je nutné do dnešní půlnoci.

  • Akční letenky a levné ubytování: Paříž, Stockholm, Mallorca

    (25.06.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky se nám pomalu zhouply na podzimní měsíce. Ryanair začal vydávat své akční slevy na měsíce září a říjen. Zároveň v těchto měsících lze získat levněji ubytování, oproti červenci či srpnu. Například velmi příjemná je cena ubytování a letenky na Mallorku nebo portugalského Fara. Věříme, že zaujmou i ceny letenek či ubytování do měst jako jsou Paříž či Brusel.

  • S Lufthansou dvě letenky za cenu jedné

    (20.10.2010, Rádi cestujeme) Lufthansa přináší akční nabídku - leťte ve dvou do Milána a zaplaťte pouze za jednu osobu. Díky tomu můžete ve dvou letět tam i zpět za cenu 1 999,- Kč. Cena je vč. poplatků. Nabídka je platná do 26. října 2010. Sleva je platná na odlety v období 29. října až 31. března.


Sponzorované odkazy


Letenky do Bulharska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.