Letiště Praha: mikulášské prohlídky pro děti zdarma

16. 11. 2009     Akční letenky.cz

Letiště Praha připravilo na 2. prosince speciální odpolední a večerní mikulášské exkurze, které jsou navíc pro děti zdarma. Celkem patnáctkrát vyjede autobus s průvodcem do zákulisí pražského mezinárodního vzdušného přístavu na Ruzyni. Před odjezdem účastníky přivítá Mikuláš s čerty a anděly a dětem rozdá drobné dárky.

Štítky:
Letiště Praha

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • SAS nabízí velkou slevu pro děti

    (19.10.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost SAS Scandinavian Airlines nabízí nově velkou slevu pro děti od 2 do 11 let. Pokud si zarezervujete letenky do 25. října 2009, letenka pro dítě bude stát o čtvrtinu méně. Navíc můžete využít také toho, že se i na děti vztahuje povolená váha přepravovaného zavazadla 20 kg.

  • Speciální rodinné akční letenky s Blue Air

    (14.06.2010, Akční letenky.cz) Chystáte-li se letos v létě s rodinou do Rumunska či na Kypr, mohla by vás zajímat akční nabídka od letecké společnost Blue Air. Ta totiž v rámci oslav letošního Dne dětí nabízí promo akci platnou až do konce června, díky které můžete ušetřit za letenky pro děti.

  • Navštivte oslavu 75. narozenin letiště Drážďany a prohlédněte si třeba radarový letoun Awacs!

    (27.05.2010, Letenky levně) Drážďanské letiště slaví ve dnech 18. až 19. září 2010 své 75. narozeniny, a tak připravilo pro návštěvníky již pátou Velkou letištní slavnost. Součástí vskutku bohatého problému budou mimo jiné vyhlídkové lety, prohlídky a prezentace letadel a noční koncert Boney M feat. Liz Mitchell.

  • Wizzair: Levné letenky z Prahy do Milána za pouhých 538 Kč!

    (31.05.2010, Letenky levně) S velmi zajímavou nabídkou přišly nízkonákladové aerolinky Wizz Air, když zpáteční letenky z Prahy do Milána nabízejí za pouhých 538 Kč! Akce se přitom vztahuje na letošní prázdniny, takže nic nebrání tomu zbalit děti a kufry a vydat se na letošní dovolenou právě do města módy a fotbalu.


Sponzorované odkazy


Letenky na Island

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.