WizzAir zavádí odbavení na internetu

18. 11. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost WizzAir včera (17. listopadu 2009) zavedla odbavení na internetu u všech letů z letiště Praha Ruzyně. Tato služba bude postupně rozšířena na další letiště a plně zavedena do jara 2010.

Štítky:
Letiště Praha, Letiště Praha Ruzyně, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Tipy pro zavazadla – neplaťte více než musíte!

    (28.06.2010, Akční letenky.cz) Také se vám to již několikrát přihodilo? Brouzdáte po internetu a vaši pozornost upoutá vynikající akce na letenky, v momentě však, když si začnete tyto online letenky do vysněné Paříže, Londýna či třeba do Zimbabwe téměř kupovat, zjistíte, že původní inzerovaná cena letenky se podezřele vyšplhala závratně vysoko.

  • Akční letenky z Prahy nyní na @Deals_Prague

    (19.03.2010, Akční letenky.cz) Fenoménem dnešní doby jsou sociální sítě na internetu. Zatímco Facebook už má dnes asi naprostá většina vašich známých, Twitter používá jen malé množství lidí. Přesto se i na něm najde celá řada velmi užitečných informací. Jednou z oblastí, kde se Twitter zejména v zahraničí opravdu ujal, je cestovní ruch.

  • Evropská komise zesiluje tlak na aerolinky kvůli internetovému prodeji letenek

    (08.01.2009, Letenkář.cz) Evropská komise zesiluje tlak na aerolinky, které prodávají letenky na internetu. Chce, aby všichni prodejci dodržovali zákony EU. V dopise zaslaném zástupcům aerolinek proto komise stanovila 30 bodů, které aerolinky musejí dodržet, aby nepoškozovaly zákazníky – např. tím, že neuvádějí plné ceny letenek.

  • Lufthansa nabídne internet i telefonování během letu

    (13.10.2009, Akční letenky.cz) Německá letecká společnost Lufthansa bude od příštího roku znovu nabízet možnost připojení k internetu, posílání SMS a přenos dat během letů na dlouhou vzdálenost. Lufthansa spustí službu FlyNet tentokrát ve spolupráci se společností Panasonic. Toto spuštění se dá očekávat zhruba od druhého pololetí 2010. Podrobnější informace naleznete na lufthansa.com.


Sponzorované odkazy


Letenky do Portugalska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.