NOVÉ: Nízkonákladové letecké společnosti v Austrálii a na Novém Zélandu

23. 11. 2009     Akční letenky.cz

Cestující, kteří při nákupu letenek nechtějí utrácet zbytečné peníze, využívají služeb nízkonákladových leteckých společností. Tento typ přepravy nalezneme v zemích po celém světě. Dnes se alespoň stručně zaměříme na nejvýznamnější nízkonákladovky v Austrálii a na Novém Zélandu. Jetstar Airways – tato nízkonákladová letecká společnost sídlí na australském letišti v Melbourne.

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Seznam nebezpečný leteckých společností dle EU byl rozšířen

    (21.04.2009, Letenkář.cz) Evropská komise rozšířila seznam leteckých společností, které z bezpečnostních důvodů nesmějí létat do žádné ze zemí Evropské unie, o šest firem z Kazachstánu a všechny letecké společnosti ze západoafrického Beninu. Na takzvané černé listině se nově ocitla i thajská One Two Go Airlines a ukrajinská Motor Sich Airlines. Seznam aerolinií, které mají zakázaný provoz v rámci Evropské unie.

  • Ryanair přidává tři nové linky z irského Corku

    (29.07.2010, Rádi cestujeme) V nadcházející zimní sezóně chystá Ryanair zavést tři nové pravidelné linky z irského města Cork. Nové destinace jsou portugalské Faro, španělská Fuerteventura a Malaga. Do Fara bude Ryanair létat 2x týdně, do Fuerteventury pak 1x týdně, do Malagy 2x týdně. Ryanair těmito spoji chce konkurovat společnosti Aer Lingus.

  • Germanwings: Levné letenky z Prahy do Curychu jen za 2 598 Kč

    (15.09.2010, Letenky levně) Díky nové promoakci německých aerolinek German Wings si můžete zaletět z Prahy do Curychu a zpět za pouhých 2 598 Kč! V průběhu cesty vás navíc čeká mezipřistání na letišti Kolín/Bonn. Dostupných termínů je prozatím dostatek – všechny v období po novém roce.

  • WizzAir otevře další nové linky a zlevní letní destinace

    (18.12.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir oznámila, že otevře další nové linky a zlevní vybrané letní destinace. Nové destinace WizzAir nabídne ze základen v Německu. S platností od 30. března 2010 bude otevřena linka z Dortmundu do Zagrebu a z Hamburku/Lübecku do Kijeva. Obě trasy budou operovány 3 x týdně.


Sponzorované odkazy


Letenky do Austrálie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.