Levně za exotikou: Letenky Brusel – Tanzánie za 9 028 Kč!

23. 11. 2009     Letenky levně

Jen do dnešní půlnoci si můžete rezervovat zpáteční letenky z Bruselu do Zanzibaru v Tanzánii jen za 9 028 Kč. Daní za tuto výbornou cenu však je velmi omezený výběr termínů, v podstatě můžete odletět již jen tuto neděli 29. listopadu a vrátit se v pondělí 14. prosince. Letenky můžete objednávat na stránkách Jetairfly.com.

Štítky:
Letenky

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Bruselu? Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair: Zpáteční letenky Bratislava – Brusel Charleroi za 258 Kč

    (03.12.2009, Letenky levně) Současná promoakce irského Ryanairu nabízí zajímavé tipy i pro turisty, kteří to mají blíže na letiště Bratislava. Až do zítra si můžete koupit třeba zpáteční letenky Bratislava – Brusel Charleroi za 10 euro, tedy za 258 Kč.

  • Eurovíkend v Bruselu - levně

    (03.09.2010, Rádi cestujeme) Brusel je fascinující a moderní město Evropy.  Brusel je hlavní město Belgie. Je sídlem NATO a některých institucí Evropské unie. Brusel je dvojjazyčné město, úředními jazyky jsou tedy francouzština a nizozemština. Francouzštinou se hovoří nejvíce v jižní části, nizozemštinou v části severní. Francouzština však stále převládá, často je v Bruselu slyšet dokonce i angličtina.

  • Akční letenky a levné ubytování: Nice, Brusel, Barcelona

    (03.08.2010, Rádi cestujeme) V dnešním článku naleznete nabídku těch nejlevnějších letenek společností Air Berlin a Wizzair. Levné letenky najdete na trase do Barcelony, Bruselu, Benátek či města Nice. Nejlevnější letenky začínají na 269,- Kč. A již na zítra (4. srpna 2010) pro vás připravujeme nabídku akčních letenek od Ryanairu a dalších společností. Ryanair by měl zveřejnit letenky za 8 €.

  • Akční letenky a levné ubytování: Brusel, Řím, Paříž

    (16.07.2010, Rádi cestujeme) Pomalu nastává doba, kdy sehnat opravdu levnou letenku - pod 500,- Kč vč. tax - s odletem z Prahy, bude velmi složité. Wizzair omezuje své aktivity v Praze, od listopadu přestane z Prahy létat Ryanair. Jediný expandující nízkonákladový dopravce, který nabízí akční letenky i kolem 500,- Kč, je EasyJet. Přesto i dnes jsme pro vás několik akčních letenek našli. Ceny se pohybují už od 198,- Kč za letenku vč. tax!Nejzajímavější akční letenky jsou do Bruselu - cena od 790,- Kč, Říma - cena od 816,- Kč, Paříž - cena od 1 317,- Kč. Letenka Praha - Milan stojí pod 1 400,- Kč. Všechny uvedené ceny jsou za letenky pro dvě osoby, směr tam i zpět. V ceně jsou všechny taxy, kromě poplatku za platbu, který se může lišit, dle způsobu platbu. A někdy ani poplatek za platbu nemusíte platit.


Sponzorované odkazy


Letenky do Arménie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.