Ryanair chystá novou linku Bratislava – Trapani

26. 11. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Ryanair oznámila, že chystá novou linku Bratislava – Trapani. Do nové sicilské destinace by měl Ryanair létat od 7. května 2010 zejména díky tomu, že Ryanair do Trapani přidává dvě nová letadla. Linka do Trapani by měla být zatím dvakrát týdně v pondělí a v pátek.

Štítky:
Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letiště Ostrava nabídne novou linku

    (16.09.2009, Akční letenky.cz) Letiště Ostrava nabídne od 25. září novou přímou linku do Mnichova. Létat se z Ostravy do Mnichova bude se společností Job Air – Central Connect Airlines zatím 3x týdně v pondělí, středu a pátek. Letecká společnost Job Air navíc připravila akční nabídku právě na lince Ostrava – Mnichov.

  • Jet2 představuje novou linku z Letiště Praha Ruzyně

    (12.07.2010, Akční letenky.cz) Britská nízkonákladová aerolinka Jet2 představuje novou linku. Spojení Letiště Praha - Newcastle bude dostupné od 5. listopadu 2010. Linka bude v provozu až 4 x týdně - a to zejména v období vánočních svátků, do té doby budete moci pořídit letenky do Anglie pro každý pátek a neděli.

  • Letiště Bratislava oslavilo novou linku do Říma

    (05.11.2009, Akční letenky.cz) Letiště Bratislava se může pochlubit novou linkou. Od úterý totiž zahájila nízkonákladová letecká společnost Ryanair svou pravidelnou linku Bratislava – Řím, na které bude létat celkem třikrát týdně – v úterý, čtvrtek a sobotu. Řím je tak již čtvrtou italskou destinací, kterou Ryanair nabízí – létá také do Milána, Pisy a Boloně.

  • Smart Wings zavede novou linku do Patrasu

    (29.04.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings nabízí novou pravidelnou linku Praha - Patras. Společnost tak rošiřuje síť letů do Řecka. Let bude operován jednou týdně v neděli od 24.května do 4.října 2009 a bude ho obsluhovat moderní letoun Boeing 737-500. Smart Wings na všech svých letech občerstvení zdarma.


Sponzorované odkazy


Letenky do Malajsie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.