Click4Sky končí! ČSA ruší jednotné ceny letenek

01. 12. 2009     Akční letenky.cz

Click4SKy – nízkonákladový projekt ČSA – končí. Cestující si už nebudou moci zarezervovat levné letenky za jednotnou cenu. Včera to oznámil server iDNES.cz. ČSA zrušilo tento projekt a místo něj bude na stránkch click4sky.com nabízet nejvýhodnější tarify – nebude se ale již jednat o jednotné tarifní ceny.

Štítky:
Ceny letenek, ČSA, Letenky, Letenky ČSA, Levné letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Kam doletíš s Click4Sky ty? Soutěž Click4Sky o letenky

    (09.03.2009, Letenkář.cz) Nevíte co se svým volným časem a je Vám více než 18 let? Pak můžete zkusit své štěstí a vyhrát zpáteční letenku do jakékoliv destinace nízkonákladovky Click4Sky. Soutěž s Click4Sky trvá do 28. 3. 2009 Co pro to udělat? Stačí si zahrát jednoduchou flashovou hru Click4Sky. Ani nemusíte nahrát nejvyšší skóre, stačí když bude pro daný týden vylosování, pak právě ...

  • Levné letenky s Click4Sky od 1390 Kč

    (17.07.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Click4Sky, která u nás působí od roku 2007, nabízí velmi levné letenky do všech svých destinací již od 1390 Kč. Cena je včetně všech poplatků a tax za jednosměrný let při zakoupení zpáteční letenky a odbavení na internetu. Click4Sky v současnosti nabízí celkem 41 destinací.

  • Marseille, Sofie, Helsinky, Split nové destinace Click4Sky

    (06.03.2009, Letenkář.cz) Mezi Čechy oblíbená nízkonákladová společnost ČSA, Click4Sky rozšířila v těchto dnech nabídku svých levných letenek (1390 Kč jedním směrem) o další 4 destinace a jejich počet tak byl zaokrouhlen na číslo 40. Nové destinace kam si můžete za pár korun s Click4Sky zaletět jsou francouzská Marseille, bulharská Sofie, finské Helsinky a chorvatský Split. Tak kam vyrazíte? Víte, že se blíží ...

  • ČSA ruší veškeré spoje do Londýna, Brna, Mnichova, Manchesteru a Kolína nad Rýnem!

    (27.08.2010, Letenky levně) ČSA s platností od 31. října 2010 ruší veškeré linky do Brna, Mnichova, Kolína nad Rýnem, Londýna, Manchesteru (čímž končí i letecké spojení mezi Českem a Velkou Británií v režii našich aerolinií). Zrušení těchto linek ČSA přineslo stamiliony korun za sloty odprodané konkurenčním společnostem. Zároveň dochází ke změně frekvence letů u některých spojů.


Sponzorované odkazy


Letenky do Ruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.