Danube Wings plánuje nové lety

02. 12. 2009     Akční letenky.cz

Slovenská nízkonákladová letecká společnost Danube Wings plánuje podle serveru sme.sk přidat nové destinace. Létat by měla (alespoň po dobu letní sezóny) do italským měst Olbia a a Catania a do španělské destinace Palma de Mallorca.

Štítky:
Danube Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Danube Wings otvírá nové linky

    (02.10.2009, Akční letenky.cz) Slovenská letecká společnost Danube Wings otevře ve spolupráci s ČSA nové linky. České aerolínie ČSA pronajmou Danube Wings Boeing 737 a díky tomu budou moci cestující využít od 1. prosince 2009 nových spojení. Třikrát týdně bude létat Poprad – Londýn, jednou až dvakrát týdně z Popradu do Dublinu.

  • Smart Wings nově nabízí i letenky na Menorku

    (16.06.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Smart Wings nově nabízí lety také na trase Praha – Menorka. Lety budou operovány jednou týdně s odletem z Prahy v 18:45 a příletem v 22:25. Zpět z Menorky jsou odlety plánovány na 23:10 s příletem na Letiště Praha v 1:30. Smart Wings nabízí letenky z Prahy na Menorku od 9897 Kč.

  • Smart Wings nabízí další nové linky

    (15.02.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Smart Wings přidala do svého systému další nové linky. Od 26. června do 29. srpna 2010 bude možné létat jednou týdně v neděli na trase Praha – Malta. Další nové linky míří do Řecka. Dvakrát týdně vždy v úterý a pátek bude od 4. června do 28.

  • Smart Wings zavede v létě šest nových linek

    (09.04.2009, Letenkář.cz) Nízkonákladové aerolinie Smart Wings, které provozuje česká společnost Travel Service, zavedou během letní sezony šest nových linek z Prahy. Nové lety Smart Wings zamíří do Středomoří. Polovina novinek připadá na Řecko, nové spoje budou létat do Soluně a na ostrovy Korfu a Zakynthos. Počátkem května zamíří letadlo Smart Wings poprvé do Neapole a o měsíc později začne společnost ...


Sponzorované odkazy


Letenky na Maltu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.