Ryanair: Zpáteční letenky Bratislava – Brusel Charleroi za 258 Kč

03. 12. 2009     Letenky levně

Současná promoakce irského Ryanairu nabízí zajímavé tipy i pro turisty, kteří to mají blíže na letiště Bratislava. Až do zítra si můžete koupit třeba zpáteční letenky Bratislava – Brusel Charleroi za 10 euro, tedy za 258 Kč.

Štítky:
Letenky, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Bruselu? Vybírejte pohodlně online!
  • Letenky Praha – Brusel nyní častěji

    (24.11.2010, Akční letenky.cz) Belgický přepravce Brussels Airlines se rozhodl navýšit frekvenci letů na lince Praha – Brusel. K současným letům tak přibude ranní a večerní spoj, frekvence letů se navýší na celkem čtyři lety za den a to od 27. března 2011.

  • Eurovíkend v Bruselu - levně

    (03.09.2010, Rádi cestujeme) Brusel je fascinující a moderní město Evropy.  Brusel je hlavní město Belgie. Je sídlem NATO a některých institucí Evropské unie. Brusel je dvojjazyčné město, úředními jazyky jsou tedy francouzština a nizozemština. Francouzštinou se hovoří nejvíce v jižní části, nizozemštinou v části severní. Francouzština však stále převládá, často je v Bruselu slyšet dokonce i angličtina.

  • Afriqiyah Airways: Brusel – Johannesburg za 9 520 Kč

    (27.02.2010, Letenky levně) Do dějiště letošního Mistrovství světa ve fotbale se můžete díky letecké společnosti Afriqiyah Airways podívat za částku nižší než je magických deset tisíc. Zpáteční letenky z Bruselu do Johannesburgu totiž ve vybraných termínech napříč celým letošním rokem stojí jen 9 520 Kč. Letět můžete třeba již hned v květnu – od 10. 5. do 18. 5.

  • Brusel schválil pomoc letišti v Ostravě

    (14.01.2009, Letenkář.cz) Evropská komise schválila státní podporu 11,15 milionu eur (297 milionů korun) na pořízení strojů a dalších zařízení, která jsou potřebná pro provoz letiště v Ostravě. Podpora by měla být vyplácena do konce roku 2013. Nakoupit by se za ni měly například nástupní můstky, tahače pro posun letadel a další zařízení.


Sponzorované odkazy


Letenky do Finska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.