WizzAir: nová linka z Prahy do italského Bari

04. 12. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost WizzAir oznámila, že v březnu 2010 otevře novou linku Praha – Bari s frekvencí dvou letů týdně. Stane se tak 14 destinací, kterou dopravce z české metropole nabídne. WizzAir v současné době provozuje lety do oblíbených italských měst, jako jsou Řím, Benátky Treviso a Milano Bergamo.

Štítky:
Letenky do Bari, Letenky do Itálie, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • WizzAir: změny v letovém řádu a nová linka

    (03.05.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir pozměnila svůj letový řád. Některé ze změn se dotknou i cestujících z letiště Praha Ruzyně. Vůbec největšími změnami pak jsou jedna nová a jedna zrušená linka. V úterý 11. května bude možné naposledy letět na trase Praha – Liverpool.

  • Zbankrotovanou Mexicanu kupují domácí investoři

    (25.08.2010, Akční letenky.cz) Skupina investorů z Mexika zakoupila 95% podíl letecké společnosti Nuevo Grupo Aeronautico, jež vlastní společnosti Mexicana de Aviacion a společnosti Mexicana Click a Mexicana Link. Právě Mexicana de Aviacion ohlásila k počátku srpna 2010 svůj bankrot. Skupina investorů prozatím neuvedla, kolik za svůj podíl ve společnosti zaplatili, ani kolik jsou ochotni dále do společnosti investovat.

  • Smart Wings letenky do nových destinací od 1524 Kč

    (06.09.2010, Akční letenky.cz) Aerolinka Smart Wings nabízí dvě nová spojení. Pro cestovní období od 31. října 2010 si mohou cestující aerolinky Smart Wings zakoupit své letenky do Bukurešti či letenky do Amsterdamu. Nová linka Praha – Amsterdam přitom bude provozována 2 x denně (ráno a večer),  zatímco letenky Praha – Bukurešť budou dostupné pouze 1 x denně.

  • Nová linka: Praha – Dubaj od 9952 Kč

    (01.07.2010, Akční letenky.cz) Tradiční aerolinka Emirates ze Spojených Arabských Emirátů, jedna z největších aerolinek světa, představuje ode dneška novou linku Letiště Praha – Dubaj. Letenky do Dubaje tak můžete získat za zaváděcí cenu 9952 Kč za cestu tam i zpět včetně všech poplatků. Aerolinka nasadí na tuto trasu Airbus A330-200.


Sponzorované odkazy


Letenky na Bahamy

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.