Norwegian nabízí levné letenky

07. 12. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Norwegian nabízí levné letenky. Akční nabídka na prosincové letenky platí pro lety do Kodaně a Stavangeru. Do dánské metropole se můžete podívat již od NOK 229 (690 Kč) a do norského Stavangeru od NOK 258 (770 Kč). Norwegian nově nabízí také program pro pravidelné cestující – Norwegian Reward.

Štítky:
Letenky do Dánska, Letenky do Kodaně, Letenky do Norska, Letenky do Stavangeru, Norwegian

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky: New York, Rhodos, Dubaj

    (24.11.2010, Rádi cestujeme) Levné letenky jsou opět tématem našeho článku. Našli jsme levné letenky do New Yorku, cena za zpáteční letenku je pod 9tis. korun, vč. tax. Levně doletíte i na Rhodos a to z Říma. Cena dvou zpátečních letenek nepřekročí 800 korun. Ubytování za dvě osoby/noc stojí od 531 korun. Z Barcelony se naopak dopravíte levně na Kanárské ostrovy. Z Prahy nás zaujala letenka do Dubaje, kde jsme našli také poměrně levný jednohvězdičkový hotel.

  • Aktuální levné letenky

    (20.10.2010, Rádi cestujeme) Na velmi levné letenky jsme narazili u Pelikan.cz na trase Vídeň-Moskva. Jedna zpáteční letenka vč. tax, bez slevy za registraci u nás, stojí 4 269,- Kč. Další levné letenky nabízí například Wizzair na trase Wroclav-Oslo. Leťte před vánoci z Prahy do Benátek za 804,- korun. Levné letenky najdete i z Bratislavy do Paříže, zvláště v měsíci lednu.

  • WizzAir nabízí levné letenky se slevou 20%

    (03.07.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir spustila akci na levné letenky. Akční nabídka se slevou 20% platí do neděle 5. července 2009. Cesta musí být uskutečněna do 27. března 2010. Levné letenky lze zakoupit na všech trasách z a do Prahy. WizzAir létá z letiště Praha Ruzyně celkem na 15 trasách – nejnověji nabízí levné letenky Praha – Benátky.

  • Levné letenky z Brna do Fezu přes Milano

    (12.10.2010, Rádi cestujeme) Ryanair nabízí levné letenky od 173,- Kč / 7 €. Akce je platná do čtvrtku 14. října 2010. Nejvíce zlevněných letů najdete v měsících listopad a prosinec. Leťte levně z Brna do Milana a poté pokračujte například do Fezu. Zpáteční letenky pro dvě osoby celkem stojí cca. 3 154,- Kč. Levné letenky jsou i na jiných trasách, například z Brna do Londýna, z Bratislavy do Bruselu. Mezi levné letenky řadíme také některé letenky na trase z Londýna na Kanárské ostrovy - ostrov Tenerife. Na této trase lze najít zpáteční letenky za cenu 3 135,- Kč - cena je za dvě osoby.


Sponzorované odkazy


Letenky do Maďarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.