KLM: Zpáteční letenky Londýn – Tripolis za 7 847 Kč

08. 12. 2009     Letenky levně

Až do soboty 12. prosince máte příležitost objednávat zpáteční letenky z londýnského Heathrow do Tripolisu v Libyi za sympatických 7 847 Kč. Letět s KLM můžete v závislosti na dostupných letenkách v období až do 31. března 2010; jako tip vám může posloužit výlet s odletem 19. ledna 2010 a návratem 25. ledna 2010.

Štítky:
KLM, Letenky do Libye, Letenky do Tripolisu

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair posiluje spoj Brno – Londýn

    (17.08.2010, Akční letenky.cz) Irský přepravce Ryanair zvyšuje frekvenci svých letů do Anglie. Své letenky do Londýna si tak budete moci zakoupit na každý den v týdnu a to pro odlety z Letiště Brno Tuřany. Prozatím je spojení Brno – Londýn dostupné „pouhé“ čtyři dny v týdnu.

  • British Airways: Zpáteční letenky Londýn Heathrow – Bahrajn za 9 850 Kč

    (10.01.2010, Letenky levně) S výprodejem letenek přišly tento týden i British Airlines. Mezi ty nejzajímavější položky z nabídky pak patří zpáteční letenky Londýn Heathrow - Bahrajn za přijatelných 9 850 Kč. Volných termínů je v odbobí do 31. března stále dost, vybrat si tak můžete například odlet 19. února a návrat 24. února.

  • Letiště Londýn Heathrow představilo tělesné skenery

    (03.02.2010, Akční letenky.cz) Včera byly na letišti Londýn Heathrow v Terminálu 4 spustěny tělesné skenery, která mají posílit bezpečnost. Nová technologie umožňuje důkladnou prohlídku cestujících, aniž by si museli vysléct oblečení. Poté co cestující projdou běžnou kontrolou, mohou být někteří požádáni také o další prohlídku pomocí tělesných skenerů.

  • Lufthansa: Nový denní spoj Drážďany – Londýn Heathrow

    (18.05.2010, Letenky levně) Německá letecká společnost Lufthansa nelení a s platností od 19. dubna 2010 do svého letového řádu zařazuje nový spoj Drážďany - Londýn Heathrow. Létat se bude denně strojem Airbus 319, který disponuje kapacitou 138 sedadel. Z Drážďan na Heathrow letadlo odlétá v 16:05 německého času a na ostrovy přilétá v 17:05 britského času.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.