Lufthansa: letenky do světových destinací v aukci

09. 12. 2009     Akční letenky.cz

Letecká společnost Lufthansa spustí zítra aukci "Kupte si letenku do vysněné světové destinace od €1". Podmínkou účasti na této aukci je registrace na lufthansa.com, kde zveřejníte vlastní nabídku. Ve hře jsou letenky v obchodní třídě například do Bangkoku, New Yorku, Sao Paula nebo do dalších destinací dle vašeho výběru.

Štítky:
Letenky, Letenky Lufthansa, Lufthansa

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Lufthansa nabízí akční letenky do USA, Asie a Afriky

    (04.11.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Lufthansa spustila zajímavou akci na letenky do světových destinací. Akční letenky se pohybují už od 9090 Kč a v nabídce jsou již od 24. listopadu 2009. Cena je konečná za zpáteční letenky. Letět je možné od 11. listopadu do 30. června 2010, je však nutné zakoupit letenky minimálně s týdenním předstihem.

  • Levné letenky po světě od 9190 Kč

    (13.10.2010, Akční letenky.cz) Lufthansa, tradiční německý přepravce, přichází potěšit milovníky světových destinací a představuje nové akční letenky a to pro odlety z Letiště Praha a z Letiště Vídeň. Dopřát si můžete levné letenky do Káhiry, Lufthansa letenky do USA i Jižní Ameriky a jinam, cena letenek začíná na částce 9190 Kč za cestu tam i zpět včetně daní.


Sponzorované odkazy