Air Berlin: 2 letenky za cenu 1 z Rakouska

09. 12. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Air Berlin nabízí v rámci své nabídky z adventního kalendáře další levné letenky. Dnešní destinací je Rakousko. To by mohlo být zajímavé i pro české cestující, neboť z rakouských letišť mohou letět levně do Německa ale i Švýcarska. Rezervovat letenky je nutné do dnešní půlnoci.

Štítky:
Letenky, Levné letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Air Berlin hlásí nárůst přepravených osob

    (11.08.2010, Rádi cestujeme) Druhá největší německá letecká společnost Air Berlin přepravila v červenci letošního roku 3 700 971 cestujících a to je oproti červenci minulého roku nárůst 6,4 %. V červenci 2009 Air Berlin přepravil 3,479 mil. cestujících.Od začátku letošního roku do července Air Berlin přepravil téměř 18 mil. lidí. I to je více než za stejné období minulého roku. Nárůst je však minimální 0,6 %. Nárůst byl negativně ovlivněn událostmi v dubnu, kdy po výbuchu sopky na Islandu došlo k uzavření vzdušného prostoru nad velkou části Evropy.

  • Air Berlin: Levné letenky do Moskvy jen za 2 966 Kč

    (16.04.2010, Letenky levně) Druhé největší německé aerolinky Air Berlin přišly se zajímavou nabídkou na letenky do Ruské federace. Z letiště Berlín Tegel na letiště Moskva Domodědovo vás dopraví již za 2 966 Kč. Vybírat si můžete z dostupných termínů v září a říjnu. Vypravit do Ruska se můžete třeba 8. října a na zpáteční cestu 13. října.

  • TUI Travel získá podíl v Air Berlin

    (31.03.2009, Letenkář.cz) Cestovní kancelář TUI Travel získá 19,9 procenta v aerolinkách Air Berlin, které jsou druhou největší leteckou společností v Německu. TUI Travel zaplatí za nově vydané akcie 28,5 milionu eur (783,1 milionu korun). Air Berlin v rámci dohody získá podíl 19,9 procenta v německé letecké společnosti TUIfly, která je divizí TUI Travel.

  • ČSA nabízí dvě letenky za cenu jedné

    (02.11.2010, Rádi cestujeme) ČSA nabízí do 7. listopadu 2010 dvě letenky za cenu jedné. Můžete tak získat letenky u této společnosti od 2 590 korun. Leťte z Prahy do Kodaně s ČSA ve dvou, za cenu od 5 180,- korun, let tam i zpět. Totéž platí pro destinace jako jsou Miláno či Řím.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rumunska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.