10 míst, která musíte navšívit v Amsterdamu

10. 12. 2009     Akční letenky.cz

Léto 2009 už skončilo, podzim se pomalu přehupuje do zimy. Taverny jsou zavřené, lehátka uzamčená ve sklepě a na plážích fouká studený vítr. Kam se tedy vydat na dovolenou, když Vaše oblíbená letní destinace připomíná město duchů? Proč si nenaplánovat prodloužený víkend ve velkoměstě, chodit z muzea do muzea a večeřet v proslulých místních restauracích?

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Amsterdamu? Vybírejte pohodlně online!
  • Tisíce nových pracovních míst a levnější letenky

    (25.06.2010, Akční letenky.cz) Komisař Siim Kallas, španělský ministr dopravy J. B. López a státní tajemník USA pro dopravu Ray LaHood podepsaly dne 24. června 2010 v Bruselu druhou etapu dohody Otevřené nebe. Očekává se, že tato dohoda přinese hospodářství až asi 12 mld. eur (asi 310,6 mld. Kč), zároveň prý povede k vytvoření asi 80 000 pracovních míst.

  • Tipy pro zavazadla – neplaťte více než musíte!

    (28.06.2010, Akční letenky.cz) Také se vám to již několikrát přihodilo? Brouzdáte po internetu a vaši pozornost upoutá vynikající akce na letenky, v momentě však, když si začnete tyto online letenky do vysněné Paříže, Londýna či třeba do Zimbabwe téměř kupovat, zjistíte, že původní inzerovaná cena letenky se podezřele vyšplhala závratně vysoko.

  • 10 nejlepších lyžařských míst podle aerolinky easyJet

    (25.02.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet odhalila 10 nejoblíbenějších lyžařských destinací, do kterých si její zákazníci rezervovali nejvíce letenek, ubytování a balíčků přes speciální portál ski.easyjet.com. A jaké je pořadí? Chamonix, Francie Avoriaz, Francie Meribel, Francie Les Arcs 1800, Francie Pas de la Casa, Andorra Val d’Isere, Francie Kitzbuhel, Rakousko Innsbruck, Rakousko Soll, Rakousko Arinsal, Andorra Share on Facebook

  • Akční letenky do dalekých zemí od 9003 Kč

    (05.05.2010, Akční letenky.cz) Akční letenky z Prahy do dalekých zemí jsou do 31. 5. 2010 k dispozici od tradičního rakouského přepravce – Austrian Airlines. Pokud vás lákají destinace jako Dubai, New York, Peking, Dillí či jiné máte možnost se za poměrně levný peníz do těchto exotických míst ještě podívat. Musíte to ovšem stihnout do zmíněného 31. května 2010.


Sponzorované odkazy


Letenky do Tuniska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.