United Airlines: Z Londýna do New Yorku a zase zpět jen za 8 716 Kč

15. 12. 2009     Letenky levně

S levnými letenkami ze evropského kontinentu do USA přišly i americké United Airlines, když nabízí zpáteční let z Londýna Heathrow na letiště JFK v New Yorku jen za 8 716 Kč. Oba lety navíc probíhají s mezipřistáním na letišti Washington Dulles.

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Vybírejte pohodlně online!
  • United Airlines proti obezitě

    (21.04.2009, Letenkář.cz) Americké aerolinky United Airlines zavádějí tvrdá opatřen proti příliš obézním pasažérům. Ti budou vykázáni z plně obsazeného letadla a budou si muset koupit dva lístky na následující let. Pasažér má nicméně možnost let zrušit bez poplatků. Pokud bude letadlo volné, může obézní cestovatel využít dvou sedadel bez zvlášního příplatku. United Airlines tímto krokem následuje dalších osm ...

  • United a Continental Airlines spolu vytvoří největší leteckou společnost na světě

    (05.05.2010, Akční letenky.cz) Americká společnost United Airlines a Continental Airlines se dohodly na podmínkách sloučení, vznikne tak největší letecký přepravce světa – United Airlines. Nová značka sice nese jméno prvního z přepravců, zároveň však, jak uvádí deník BBC, bude upraveno logo značky, které ponese barvy Continental Airlines. Po oznámení této skutečnosti veřejnosti vzrostla hodnota akcií obou přepravců.

  • Zpáteční let do New Yorku za 6 874 Kč

    (27.10.2010, ) Se skvělou akcí na letenky do USA přišel německý národní dopravce Lufthansa. Do jednoho z nejznámějších měst Spojených států – New Yorku, se můžete na vybraná data od listopadu 2010 do března 2011 podívat za cenu 384 CHF (švýcarských franků), což je v přepočtu zhruba 6 874 Kč.

  • Ryanair posiluje spoj Brno – Londýn

    (17.08.2010, Akční letenky.cz) Irský přepravce Ryanair zvyšuje frekvenci svých letů do Anglie. Své letenky do Londýna si tak budete moci zakoupit na každý den v týdnu a to pro odlety z Letiště Brno Tuřany. Prozatím je spojení Brno – Londýn dostupné „pouhé“ čtyři dny v týdnu.


Sponzorované odkazy