Emirates: Známe ceny letenek na přímé lince Praha – Dubaj!

03. 01. 2010     Letenky levně

V průběhu dnešního dne se v rezervačních systémech objevily ceny letenek na nové trase Praha - Dubaj, kterou bude od 1. července provozovat arabská společnost Emirates. A i přes veškeré kvality Emirates nutno poznamenat, že se ceny vcelku příčí s názvem tohoto webu. Zpáteční letenka Praha - Dubaj na měsíc červenec totiž stojí 15 878 Kč.

Štítky:
Ceny letenek

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair: Od 1. listopadu nová linka Brno – Milán Bergamo! Známe ceny!

    (18.08.2010, Letenky levně) Nízkonákladový Ryanair přidává na svůj letový řád novou linku Brno - Milán Bergamo. S platností od 1. listopadu 2010 na ní bude létat vždy v pondělí, ve středu a v sobotu.

  • Cimber spustí přímé lety Praha – Billund

    (22.02.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Cimber Sterling spustí od 29. dubna 2010 přímé lety Praha – Billund. Dosud bylo možné letět pouze s přestupemv Kodani. Přímé lety budou v nabídce třikrát týdně vždy v úterý, čtvrtek a neděli. Let potrvá hodinu a dvacet minut.

  • Většina lidí se řídí při nákupu letenky podle ceny

    (15.10.2009, Akční letenky.cz) Průzkum našeho serveru ukázal, že většina lidí se při nákupu letenky řídí podle ceny. Na otázku "Jakou roli hraje cena při nákupu letenky?" si mohli respondenti vybrat celkem ze 4 odpovědí: 1) Nejdůležitější. Podle ceny řídím vše.; 2) Poměrně důležitou, ale ne na úkor aspoň základního komfortu.; 3) Beru ji samozřejmě v úvahu.

  • Letenky z Lince do Londýna za 600 Kč

    (17.10.2010, ) Jedny z nejlevnějších (ne-li nejlevnějších) zpátečních letenek do Londýna s odletem z letiště, které je pro nás Čechy dostupné, nabízí aerolinky Ryanair z rakouského Lince. Zpáteční letenku na listopad totiž pořídíte za pouhých 24 Euro, tedy v přepočtu kolem 600 Kč. Cena je to oproti odletu z Prahy minimálně poloviční.


Sponzorované odkazy


Letenky do Spojených Arabských Emirátů (SAE)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.