Travel Service bude létat i z letiště Košice

04. 01. 2010     Akční letenky.cz

Společnost Travel Service, pod kterou patří i nízkonákladová letecká společnost Smart Wings, se podle serveru sme.sk chystá létat ze slovenského letiště Košice. Podle serveru by měly být dostupné lety zejména na letní sezónu 2010. V úvahu přitom připadají destinace jako například Bulharsko, Turecko, Řecko, Tunisko, Chorvatsko či Sicílie. Share on Facebook

Štítky:
Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Košic? Vybírejte pohodlně online!
  • Letiště Košice ztratilo více jak polovinu pasažérů

    (27.10.2009, Akční letenky.cz) Letiště Košice (IATA kód: KSC) ztratilo během září více jak polovinu pasažérů. Za tak podstatný pokles je na vině nízkonákladová letecké společnost SkyEurope, kteráse ještě v srpnu obstarávala 42% veškeré dopravy v Košicích. Kromě SkyEurope v Košicích létá také slovenské Danube Wings, dále pak Austrian Airlines a České aerolínie ČSA.

  • Linka Aeroflotu Drážďany – Moskva bude od léta 2011 létat 4× týdně!

    (08.08.2010, Letenky levně) Ruská letecká společnost Aeroflot se rozhodla posílit své spojení mezi Moskvou a Drážďanami, a od léta 2011 bude létat i v neděli. S platností od 27. března 2011 tak tento spoj doplní pondělí, středeční a páteční linku. Let bude operován Airbusem A319 se 116 místy, přičemž let bude trvat zhruba dvě a půl hodiny.

  • Danube Wings realizuje meziroční růst

    (07.07.2010, Akční letenky.cz) Slovenský přepravce Danube Wings zaznamenává meziroční nárůst cestujících zejména na lince Bratislava - Košice. V prvním pololetí 2010 přepravila aerolinka více než 48 000 cestujících. Jen na lince Bratislava - Košice - Bratislava došlo při meziročním srovnání k nárůstu asi o 600 pasažérů.

  • Singapore Airlines bude létat do Mnichova

    (16.12.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Singapore Airlines včera oznámila, že bude od 28. března 2010 létat na lince Mnichov – Singapur. Let bude operován letounem Boeing 777-300ER celkem pětkrát týdně vždy v úterý, čtvrtek, pátek, sobotu a neděli. Letiště Mnichov je již druhou německou destinací Sinagapore Airlines – dvakrát denně létá také do Frankfurtu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.