bmibaby ukončí lety Praha – Belfast

18. 01. 2010     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost bmibaby ukončí své lety na trase Praha – Belfast, které začala operovat teprve v prosinci loňského roku. V letovém řádu bmibaby sice naleznete tuto trasu až do 22. března, pokud si ovšem zabrouzdáte bookingem zjistíte, že lety končí již o měsíc dříve, ted 22. února 2010.

Štítky:
Bmibaby, Letenky do Belfastu, Letenky do Velké Británie

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • WizzAir ukončí některé linky už během září

    (21.07.2010, Akční letenky.cz) Již ke konci června jsme vás informovali o tom, že WizzAir výrazně omezuje lety z Letiště Praha. Podle serveru planes.cz se vedení aerolinky WizzAir rozhodlo urychlit omezení. Na trase Praha - Paříž (Beauvais) ukončí část letů už 5. září, k 20. září pak ukončí lety do Paříže úplně.

  • Danube Wings ukončí několik linek

    (08.02.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Danube Wings oznámila, že ukončí hned několik linek z letiště Bratislava a Poprad – Tatry. Na konci ledna nejprve ukončila lety na trasách Bratislava – Manchester a Poprad – Basilej. Dalšími linkami, které čeká během února ukončení jsou linky z Popradu do Bruselu a Manchesteru.

  • Ryanair ruší všechny linky z Prahy. Vrátí se ještě někdy?

    (28.04.2010, Letenky levně) S nepříjemnou zprávou přišel v úterý nízkonákladový dopravce Ryanair, který se rozhodl zcela stáhnout z pražské Ruzyně. V červenci nejprve ukončí spojení na linkách do Birminghamu a do Frankfurtu a v říjnu přestane létat i na letiště v Dublinu a ve Stockholmu.

  • Ryanair bude končit i v Budapešti

    (03.05.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair ukončí lety také z maďarského hlavního města Budapešť. Minulý týden jsme vás informovali o tom, že Ryanair přestane létat z Letiště Praha zejména kvůli vysokým poplatkům na letišti. Server mediafax.cz uvedl s odvoláním na maďarský týdeník Budapest Business Journal, že stejný důvod je zřejmě příčinou ukončení letů z Budapešti.


Sponzorované odkazy


Letenky do Dánska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.