Z Prahy létá nové letadlo v barvách letiště Praha

19. 01. 2010     Akční letenky.cz

Od 1. února 2010 se na letišti Praha Ruzyně budete moci setkat s netradičním letadlem v barvách letiště Praha a s nápisem "Prague loves you". Letadlo Boeing 737- 800 s novým designem patří letecké společnosti Travel Service. Celý koncept je založený na myšlence „Praha vás miluje“ a nebude se vám chtít vracet domů.

Štítky:
Letiště Praha

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letenky Praha - Paříž nabídne od léta již 5 aerolinek

    (18.05.2009, Akční letenky.cz) Letecké spojení na trase Praha - Paříž nabídne během léta celkem pět leteckých společností. Lety do Paříže mají stabilně v letovém řádu tradiční aerolinky Air France a ČSA, které jsou obě členky letecké aliance SkyTeam a které obě létají na letiště Paříž Charles de Gaulle.

  • Linka Aeroflotu Drážďany – Moskva bude od léta 2011 létat 4× týdně!

    (08.08.2010, Letenky levně) Ruská letecká společnost Aeroflot se rozhodla posílit své spojení mezi Moskvou a Drážďanami, a od léta 2011 bude létat i v neděli. S platností od 27. března 2011 tak tento spoj doplní pondělí, středeční a páteční linku. Let bude operován Airbusem A319 se 116 místy, přičemž let bude trvat zhruba dvě a půl hodiny.

  • Ryanair létá do Řecka! Rhodos, Kos a Volos již od 1 538 Kč

    (08.03.2010, Letenky levně) Nízkonákladová společnost Ryanair od května expanduje do Řecka a otevírá své nové linky z Frankfurtu Hahn na letiště Volos a Kos, z Milána Bergama na letiště Volos, Kos a Rhodos a z italské Pisy do Rhodosu.

  • Iceland Express od příštího léta rozšiřuje počet destinací

    (01.11.2009, Letenky levně) Islandské aerolinky Iceland Express navzdory krizi, která velmi citelně zasáhla i tento ostrovní stát, rozšiřují od příštího léta počet svých destinací. Počínaje 1. červnem 2010 budou krom newyorského letiště Newark obsluhovat i následující města: Aalborg Alicante Barcelona Basilej Berlín Billund Birmingham Boloňa Eindhoven Frankfurt Friedrichshafen Göteborg Kodaň Krakov Londýn (letiště Gatwick a Stansted) Lucemburk Milán (letiště Bergamo) Oslo Paříž (letiště Charles de Gaulle) Rotterdam Varšava Ženeva.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kuvajtu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.