Další nová destinace Smart Wings: Barcelona Girona

20. 01. 2010     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings opět doplňuje svůj letní letový řád z Brna a Ostravy. Letenky na letiště Girona (GRO), které slouží jako sekundární letiště pro Barcelonu, budou z obou měst dostupné od 12. června do 25. září 2010 dvakrát týdně ve středu a sobotu.

Štítky:
Letenky, Letenky Smart Wings, Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Barcelony? Vybírejte pohodlně online!
  • Smart Wings letenky do nových destinací od 1524 Kč

    (06.09.2010, Akční letenky.cz) Aerolinka Smart Wings nabízí dvě nová spojení. Pro cestovní období od 31. října 2010 si mohou cestující aerolinky Smart Wings zakoupit své letenky do Bukurešti či letenky do Amsterdamu. Nová linka Praha – Amsterdam přitom bude provozována 2 x denně (ráno a večer),  zatímco letenky Praha – Bukurešť budou dostupné pouze 1 x denně.

  • Smart Wings rozšiřuje frekvenci letů do Paříže

    (23.07.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Smart Wings oznámila, že 0d 1. září 2010 přidává ke stávajícím letům Praha - Paříž operovaným dvakrát denně třetí frekvenci. Nová frekvence bude k dispozici od pondělí do soboty s výjimkou uterý.

  • Smart Wings zavádí novou linku Praha - Burgas

    (11.06.2009, Akční letenky.cz) Smart Wings zavádí novou linku z Prahy do bulharského Burgasu. Let bude operován každou neděli moderními letouny Boeing 737-800. Využijte pro svou dovolenou přímý let z Prahy za zajímavé ceny. Smart Wings nabízí na všech svých letech občerstvení zdarma. Všichni pasažéři Smart Wings mohou zdarma přepravit 5kg kabinového a 20kg odbaveného zavazadla.

  • Smart Wings nově nabídne letenky do Milána a Madridu

    (14.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings spustí na jaře 2010 nové linky do Milána a Madridu. Letenky Praha – Milán Bergamo bude od 28. března 2010 nabízet čtyřikrát týdně vždy v pondělí, čtvrtek, pátek a neděli. Tato linka bude operována Boeingy 737-800 pro 189 cestujících. Podobně na tom bude i další nová linka Praha – Madrid.


Sponzorované odkazy


Letenky na Slovensko

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.