Air France – KLM chtějí polskou aerolinku LOT

21. 01. 2010     Akční letenky.cz

Letecká společnost Air France – KLM má zájem o koupi části polské aerolinky LOT. Jedná se tak o další aerolinku ve střední Evropě, na jejíž privatizaci se chtějí podílet. Společnost tak potvrzuje svůj záměr dále expandovat na východ.

Štítky:
Air France, ČSA, KLM

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Spontánní výlet do Barcelony či Kodaně od 1975 Kč

    (10.01.2011, Akční letenky.cz) Nemáte plány na víkend od 14. do 17. ledna? Kupte si během dnešního dne akční letenky a vydejte se na výlet! Austrian Airlines potěší ty z vás, kteří chtějí objevit krásy Barcelony. Ceny zpátečních letenek začínají již na 1975 kč, včetně daní a poplatků.

  • ČSA zavedly telefonní linku pro klienty SkyEurope

    (03.09.2009, Akční letenky.cz) České aerolinie ČSA uvedly do provozu speciální telefonní linku určenou pouze pro klienty SkyEurope, kteří chtějí využít nabídku pomoci ČSA. Nové telefonní číslo je +420 239 007 234, linka je v provozu 24 hodin denně a je obsluhována vyškoleným personálem ČSA.

  • Super levné letenky do USA. Od 9846 Kč

    (22.11.2010, Akční letenky.cz) Pro ty z vás, kteří si chtějí procvičit svůj anglický akcent máme výborné zprávy. Do země svobody se totiž s tradičním přepravcem Lufthansa můžete podívat už od 9846 Kč! Cena vaší super levné letenky do USA přitom obsahuje veškeré poplatky, daně a zahrnuje i zpáteční cestu (i se zavazadly).

  • Ryanair mění podmínky přepravy zavazadel

    (18.06.2010, Rádi cestujeme) Irský letecký dopravce mění, v poslední době již podruhé, své ceny za přepravu zavazadel.Cestující si nyní mohou vybrat mezi standardní 15 kg zavazadlem, který stojí 15 €, pokud dojde k odbavení online (pokud je zavazadlo odbaveno na letišti, je poplatek 35 €), nebo si mohou zaplatit za 20 kg zavazadlo - cena je pak 25 €. Toto je výhodné pro cestující, kteří chtějí odbavit zavazadla o hmotnosti 16-20 kg. Doteď museli platit příplatek za překročení hmotnosti 15 kg, který činil 20 € za kilo. Nicméně tento poplatek zůstává, a vztahuje se na všechny zavazadla, jejíž hmotnost překročí 20 kg.


Sponzorované odkazy


Letenky do Thajska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.