ČSA: Zlatá či Stříbrná karta OK Plus za jediný let ekonomickou třídou!

26. 01. 2010     Letenky levně

Aerolinky ČSA přišly s velmi zajímavou nabídkou pro vlastníky věrnostních karet leteckých společností, které nepatří do uskupení SkyTeam. Tyto osoby nyní mohou získat kartu OK Plus stejné úrovně již za jedinou zakoupenou letenku od Českých aerolinií.

Štítky:
ČSA

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Novinka u Air France - luxusní kabina Premium Voyager

    (29.04.2009, Letenkář.cz) Air France nabízí od 1. ledna na svých dálkových letech do New Yorku, Tokia a Osaky novou luxusní kabinu Premium Voyageur. Tato novinka se svým komfortem pohybuje mezi třídou Tempo a Obchodní třídou. Cestující má navýšený prostor pro nohy o 20 % a stejný nárůst prostoru do šířky. Tři Boeingy 777 budou vybaveny 28 sedadly ve čtyřech řadách. ...

  • ČSA končí s dálkovou flotilou

    (04.07.2009, Letenky levně) České aerolinie zruší svoji dálkovou flotilu. Jedná se zejména o přímé linky z Prahy do New Yorku a do Toronta, které přestanou létat od konce října. ČSA tímto krokem reaguje na ekonomickou krizi a menší zájem o letenky.

  • Qatar Airways nabízí slevu na oslavu ramadánu

    (09.09.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Qatar Airways spustila slevu na letenky. Qatar Airways chce oslavit měsíc ramadán nabídkou velkých slev: 15% pro ekonomickou třídu a 10% pro business a první třídu. Sleva se vztahuje na zpáteční letenky. Tato akční nabídka platí pro všechny lety s odletem v září, které si cestující zarezervují do 20. září 2009.

  • Ušetřete stovky korun při nákupu letenek od ČSA díky jednoduchému triku!

    (10.08.2010, Letenky levně) Je to k nevíře, ale na serveru LetenkyLevně.cz doposud nevyšel jediný tip na levné letenky od ČSA! Tak to pojďme alespoň částečně napravit a ukažme si jednoduchý trik, díky kterému můžete při nákupu ušetřit stovky korun! Jeho podstata spočívá v tom, že při nákupu letenky ze zahraničí (ideálně z USA) neplatíte servisní poplatek.


Sponzorované odkazy


Letenky na Slovensko

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.