WizzAir.com: Letenky z Katovic do Skandinávie či Benátek již od 290 Kč!

28. 01. 2010     Letenky levně

Se zajímavou nabídkou pro obyvatele Severní Moravy, kteří to nemají tak daleko na letiště v polských Katovicích, přišel nízkonákladový WizzAir. Nabízí letenky po Evropě již od 290 Kč. Milán za 515 Kč: Zpáteční letenky na letiště Milán Bergamo můžete koupit například na oddobí 25. únor – 3. březen.

Štítky:
Letenky, Wizz Air

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Benátek? Vybírejte pohodlně online!
  • Letenky do Benátek za 804 Kč

    (14.10.2010, ) Nízkonákladový dopravce Wizz Air, který má velmi často akční ceny na letenky po celé Evropě, si tentokrát připravil výhodné ceny do Italského města vodních kanálů – Benátek. Za zpáteční letenku v únoru zaplatíte pouze 804 Kč. Odlet za tuto cenu seženete na datum od 1. do 8. února 2011.

  • Nejlevnější letenky jsou ty ZDARMA! Vyhraj výlet do Nice či Benátek

    (30.06.2010, Akční letenky.cz) Německá tradiční aerolinka Lufthansa přichází s nabídkou na letenky ZDARMA. Stačí se zúčastnit soutěže a vyhrát letenky do Benátek či Nice či spoustu jiných cen. Soutěžte do 11. července 2010. Stačí, když na stránkách přepravce (pro Českou republiku) vyplníte registrační formulář a zodpovíte na pár otázek a pak již jen vyhrát!

  • Letecky maraton: levně do Milana, Malagy a Benátek

    (16.08.2010, Rádi cestujeme) V dnešním leteckém maratonu se budeme pohybovat mezi Prahou, Bergamem, Malagou a Benátkami. Hledali jsme nejlevnější letenky a ubytování. Musíme dodat, že aktuální nabídka ubytování v Benátkách patří spíše k těm cenově průměrným. Občas lze najít v tomto městě a okolí akční cenu i o několik desítek procent nižší.

  • Levné letenky do Benátek, Říma nebo Dublinu

    (14.10.2010, Rádi cestujeme) Rádi byste o Vánocích letecky do Milana? Dnes Ryanair nabízí poměrně zajímavé a samozřejmě levné letenky z Brna do Milana v termínu Vánoc - odlet 22. prosince a návrat zpět 27. prosince. Cena dvou zpátečních letenek je 1 876,- Kč vč. tax. Ryanair ostatně nyní nabízí letenky za cenu od 130,- korun. Opět jsme pro vás připravili tabulku s levnými letenkami a ubytováním.


Sponzorované odkazy