Více než polovině lidí by poplatek za WC nevadil

01. 02. 2010     Akční letenky.cz

Anketa našeho webu ukázala, že více jak polovině cestujících by poplatek za WC, o kterém uvažuje nízkonákladová letecká společnost Ryanair, nevadil. O poplatku za WC už Ryanair uvažoval v loňském roce, tehdy jej však zavrhl. V současnosti ale jedná i se společností Boeing o možné úpravě letadel.

Štítky:
Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • O práci přišlo kvůli krachu SkyEurope více než 500 lidí

    (10.09.2009, Akční letenky.cz) Po krachu nízkonákladové letecké společnosti přišlo o práci více než 500 jejich zaměstnanců. "Nechali jsme si jen určitý tým, jádro společnosti, které bude pracovat na její likvidaci," řekl pro slovenské noviny SME šéf SkyEurope Nick Manoudakis. Uplatnění nebudou mít bývalí zaměstnanci SkyEurope vůbec jednoduché. S problémy se potýká i ČSA. Navíc i další velké letecké společnosti propouští.

  • SkyEurope nechala v Bulharsku na 140 lidí

    (01.09.2009, Akční letenky.cz) Kvůli tomu, že aerolinka SkyEurope oznámila bankrot, zůstali v Bulharsku její pasažéři. Více než 140 lidí marně čekalo na odlet letadla SkyEurope na letišti v Burgasu. Mnozí z nich si údajně nemohlo dovolit letenku s jinou leteckou společností, a tak pro ně zůstalo jedinou možností obrátit se na českou ambasádu.

  • Češi stále více létají komfortně

    (08.06.2010, Akční letenky.cz) Stále více bohatých Čechů si dopřává luxusu komfortních aerolinek. V České republice tyto služby poskytuje aerolinka NetJets Europe, založená v roce 1996 za finanční podpory miliardáře Warrena Buffeta. V současnosti provozuje více než 150 letadel pro více než 1600 klientů po celé Evropě. Proletět se se společností NetJet není žádná levná záležitost.

  • Lety “na stojáka” s Ryanairem by většina lidí nevyužila

    (22.07.2009, Akční letenky.cz) Rychlý průzkum, na který jste mohli odpovídat po dobu jednoho týdne, ukázal, že většina lidí by s Ryanairem “na stojáka” neletěla. Na výběr bylycelkem 4 odpovědi: 1) Určitě ne; 2) Nejspíš ne, měl/a bych obavy z nedostatečné bezpečnosti; 3) Ano, pokud by letenka vyšla podstatně levněji a 4) Asi ano i při srovnatelné ceně.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nepálu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.