EgyptAir: Levné business letenky do Asie a Afriky

06. 02. 2010     Letenky levně

Se zajímavou nabídkou na business letenky s odletem z Vídně přišly aerolinky EgyptAir. Až do vyprodání volných míst nabízejí zpáteční letenky v obchodní třídě za skvělé ceny.

Štítky:
Letenky

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Lufthansa: Vyhrajte dvě letenky v business class do země letošních mistrů světa ve fotbale

    (05.07.2010, Letenky levně) Se zajímavou soutěží o dvě letenky ve třídě business přišla německá Lufthansa. Ve fotbalové hře stačí rozpoutat co největší mexickou vlnu a nasbírat tak co nejvíce bodů. Vítěz soutěže se pak může těšit na iPod Touch a hlavně na dvojici letenek do země letošních vítězů MS ve fotbale.

  • Soutěž: Umíte zpívat? Vyhrajte zpáteční letenku v business třídě do San Francisca!

    (20.05.2010, Letenky levně) Aerolinky Swiss přišly s jednou z nejzábavnějích soutěží o letenky, které tu za poslední dobu byly. Stačí nahrát originální video na klasickou písničku San Francisco od Scotta McKenzieho a nahrát ho na stránku http://www.singfrancisco.com/ Originalitě se meze nekladou. Vítěz získá dvě zpáteční letenky v business třídě do San Francisca právě od společnosti Swiss.

  • Společnost Turkish Airlines získává leteckého Oscara

    (02.07.2009, Letenkář.cz) Společnost Turkish Airlines oznámila, že nedávno získala čtyři hvězdičky ve všech kategoriích prestižního auditu Skytrax. Mezi posuzovanými kategoriemi jsou třídy first, business a economy class na dlouhých letech a třídy business a economy class na krátkých a středně dlouhých letech.

  • Lufthansa: obří Airbus A380 brzy v provozu

    (26.05.2010, Akční letenky.cz) Společnost Lufthansa po dlouhých třech letech představuje svého leteckého obra – Airbus A380 přepraví naráz až 526 cestujících (z toho 420 v ekonomické, 98 v business a 8 v první třídě), do běžného provozu se zařadí už od 11. června 2010.


Sponzorované odkazy


Letenky do Egypta

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.