Ryanair otevře základnu v Kaunasu

10. 02. 2010     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Ryanair oznámila, že v květnu otevře novou základnu na letišti Kaunas. Spolu s novou základnou oznámil Ryanair také 9 nových linek do Barcelony, Berlína, Düsseldorfu, Edinburghu, Londýna, Milána, Osla, Paříže a Tampere. Celkem tak v nabídce z Kaunasu můžete najít 18 linek. Aerolinka Ryanair dále nabízí akční letenky od 130 Kč.

Štítky:
Akční letenky, Letenky, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letiště Praha se na čas otevře

    (19.04.2010, Rádi cestujeme) Letiště Praha se na čas otevře a nechá na leteckých společnostech, zda se odhodlají letět anebo ne. Do vzduchu mohou letadla od dnešní 12 hod. Zatím toto povolení je platné na dalších 48hod. Co bude potom, není jasné. Vše závisí na počasí.

  • Ryanair otevře novou základnu na Maltě

    (05.03.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair včera oznámila, že otevře novou základnu na Maltě. Malta se tak stane již 41. základnou Ryanairu. Aerolinka nabídne z Malty celkem 19 linek, z nichž 6 bude od května zbrusu nových – Billund, Boloňa, Krakov, Marseille, Sevilla a Valencie.

  • WizzAir otevře svou 12. základnu ve Wroclawi

    (30.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir dnes oznámila, že v červenci 2010 otevře v polské Wroclawi svou dvanáctou základnu. Aerolinie v této souvislosti oznámily doplnění existujícího spojení Wroclaw – Londýn Luton o šest nových linek: Paříž Beauvais, Oslo Torp, Eindhoven, Forli Bologna, Cork a Milano Bergamo.

  • WizzAir otevře další nové linky a zlevní letní destinace

    (18.12.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir oznámila, že otevře další nové linky a zlevní vybrané letní destinace. Nové destinace WizzAir nabídne ze základen v Německu. S platností od 30. března 2010 bude otevřena linka z Dortmundu do Zagrebu a z Hamburku/Lübecku do Kijeva. Obě trasy budou operovány 3 x týdně.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kazachstánu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.