Zpáteční letenky Vídeň – Paříž od €59

12. 02. 2010     Akční letenky.cz

Letecká společnost Austrian Airlines nabízí zpáteční letenky Vídeň – Paříž a také letenky Vídeň – Stockholm od €59 (cca 1535 Kč) včetně daně. Akční letenky je možné rezervovat v pondělí 15. února 2010. Letenky je ovšem možné využít pouze v období od 19. února do 22. února 2010.

Štítky:
Akční letenky, Austrian, Letenky, Letenky Austrian

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Zajímají vás letenky Vídeň? Vybírejte pohodlně online!
  • Letiště Vídeň Schwechat: praktické informace

    (26.03.2010, Akční letenky.cz) Letiště Vídeň (VIE) známé také jako „Vienna Schwechat“ a nebo „Vienna International Airport“ patří mezi největší letiště v Rakousku a mimo jiné slouží i českým a slovenským cestujícím. Obsluhuje ho celá řada leteckých společností – například i včetně nízkonákladovek easyJet, Air Berlin, GermanWings, Condor či Vueling.

  • Letiště Praha: porazíme Vídeň Schwechat

    (12.04.2010, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně by se podle agentury Bloomberg chtělo stát regionálním uzlem. Podle slov jednoho z členů představenstva Jiřího Pose nechce letiště Praha konkurovat Mnichovu nebo Frankfurtu, podle jeho vyjádření je ale reálný cíl porazit letiště Vídeň Schwechat.

  • Bude SkyEurope dál působit na letišti ve Vídni?

    (14.08.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost SkyEurope, která se v posledních měsících topí v problémech, musí dnes do 15:00 splatit své dluhy letišti Vídeň. Pokud tak neučiní, letiště Vídeň Schwechat přestane odbavovat její letadla. Letiště Vídeň v případě nesplacení dlužné částky odbaví letadla, která mají odlet do dnešní půlnoci. Od zítřka ale budou muset cestující SkyEurope hledat jinou alternativu.

  • Vídeň – Miami a zpět za 8 300 Kč

    (29.10.2010, ) Předevčírem jste si na našem blogu mohli přečíst tip na levné letenky do New Yorku se společností Lufthansa. Dnes u spojených států zůstaneme a využijeme stejného slevového kupónu. Tentokrát si ukážeme tip na zpáteční letenky z Vídně do Miami za cenu 465 švýcarských franků, což je v přepočtu zhruba 8 300 Kč.


Sponzorované odkazy