Cesta kolem světa za 31 700 Kč

15. 02. 2010     Letenky levně

Pakliže jste vždy toužili po dobrodružné cestě kolem světa, ale nechtěli jste platit statisíce korun za letenky, máte nyní jedinečnou příležitost. Již za pouhých 31 700 Kč se právě nyní můžete vydat na štreku s následujícím itinerářem: Vídeň - Londýn - Los Angeles - Auckland – Hong Kong - Londýn - Vídeň.

Štítky:
Letenky

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Letenky kolem světa

    (02.05.2010, Letenky levně) Při koupi letenek na cestu kolem světa se vyplatí znát jeden menší fígl, který vám může ušetřit tisíce a tisíce korun. Totiž, že spíš než nakoupit štus jednosměrných letenek napříč zeměkoulí je výhodnější využít speciálních nabídek jednotlivých aerolinek a leteckých aliancí.

  • Zahájení vyšetřování situace kolem krachu SkyEurope

    (18.09.2009, Akční letenky.cz) Advokátní kancelář Bizoň & Partners podala podnět k zahájení vyšetřování situace kolem bankrotu SkyEurope. Hlavním důvodem je podle Juraje Bizoně neslušný a arogantní přístup, navíc v rozhovoru pro sme.sk obviňuje SkyEurope z finančního podvodu. SkyEurope navíc čelí i dalšímu obvinění. Spolu s Ryanairem byly obě společnosti pokutovány Maďarským antimonopolním úřadem (GVH).

  • Za pár korun tam i zpět, poznej jak ti chutná svět!

    (29.06.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová německá aerolinka Air Berlin přichází na trh s novou akční nabídkou letenek. Pokud máte zálusk na levné letenky do Bělehradu, Sofie, Kodaně či letenky do Barcelony a Milána, je tato nabídka přesně pro vás! Cena letenek začíná na částce 2213 Kč za let tam i zpět včetně daní a poplatků.

  • easyJet letenky – za pár korun tam i zpět, poznej jak ti chutná svět!

    (01.09.2010, Akční letenky.cz) Pokud máte pár dní volna v říjnu či listopadu 2010, můžete si udělat trochu radost a zakoupit si easyjet letenky do Paříže, Amsterdamu či letenky do Londýna. Cena vaší letenky začíná již na částce 569 Kč za jednu cestu včetně daní, zpáteční letenky zakoupíte již za 1252 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Černé Hory

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.