Rady a tipy: bonus programy (frequent flyer programs)

15. 02. 2010     Akční letenky.cz

Každý, kdo cestuje alespoň jednou za čas letadlem, by měl zvážit, zda nevyužije výhod bonus programu leteckých společností – tzv. frequent flyer programs (programy pro pravidelné cestující). Tyto bonus programy nejsou určeny pouze pro pravidelné cestující, jak název napovídá, právě naopak – mohou je využít všichni zákazníci. Jak programy fungují?

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Bonus program pro pravidelné cestující: OK PLUS

    (03.03.2010, Akční letenky.cz) Přemýšleli jste již nad tím, že se přihlásíte do programu pro pravidelné cestující, ale nejste si jistí, jak to vlastně funguje? Obecné rady jsme vám přinesli už ve článku Rady a tipy: bonus programy (frequent flyer programs), jak si ale představit konkrétní program?

  • Levné letenky do Říma a tipy, co zde určitě nezmeškat

    (14.04.2010, Akční letenky.cz) Určitě se už všichni těšíte na léto (proč bychom se netěšili) a nadšeně pomalu plánujete svoje dovolené. Což si ale takhle dát na pár dní „voraz“ už teď? Přinášíme vám horké tipy na levné letenky do Říma a seznam míst, co by bylo škoda promeškat.

  • Bonus 500 Kč na letenky Lufthansa

    (01.07.2010, Akční letenky.cz) Chystáte se na výlet a přemýšlíte, že byste využili služeb tradiční aerolinky Lufthansa? Máme tedy pro vás dobré zprávy o nakupování levně! Letenky, které si totiž zakoupíte on-line, vám "vydělají" 500 Kč na nákup letenky příští. Slevu můžete uplatnit při odletu z Letiště Praha Ruzyně pro období 1. – 31. července 2010.

  • Rady a tipy: odbavení online

    (12.03.2010, Akční letenky.cz) Chystáte se brzo na výlet ať už po světě či za humny letadlem? Určitě již tedy znáte pohodlné odbavení online čili jinak řečeno odbavení přes internet, které dnes už nabízí téměř všechny aerolinky včetně nízkonákladovek Ryanair či WizzAir. Pokud však nikoliv, máme pro vás skvělé zprávy.


Sponzorované odkazy


Letenky do Maďarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.