Praha – Norsko, Švédsko & Belgie od 528 Kč tam i zpět!

16. 02. 2010     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost WizzAir přichází se skvělou akční nabídkou. Rychle se podívejte na internet, než vám tahle extra akce zmizí pod rukama kvůli jiným letuchtivým návštěvníkům wizzairovských stránek. Ceny letenek jsou totiž včetně zpátečního letu, tax a poplatků.

Štítky:
Ceny letenek, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • WizzAir: Norsko, Švédsko a Anglie od 399 Kč

    (26.02.2010, Akční letenky.cz) Máte chuť odpočinout si od předjarní únavy a dopřát si pár dní na cestách? Společnost WizzAir vám k tomu může dát skvělou záminku, přichází totiž s novou nabídkou. Akční letenky jsou tentokrát dostupné při letech Praha – Oslo, Praha – Malmo a Praha – Liverpool.

  • Ryanair v některých zemích nebude lítat až do středy

    (19.04.2010, Rádi cestujeme) Na základě současných meteorologických předpovědí, a předpovědi pohybu sopečného mraku, se Ryanair rozhodl ve vybraných zemích zrušit lety až do středy 21. dubna. Jedná se o tyto země:Velká Británie, Irsko, Dánsko, Finsko, Norsko, Švédsko, Belgie, Holandsko, Francie, Německo, Polsko a pobaltské státy. Jižní Evropy se toto netýká. O Česku se Ryanair nezmiňuje.

  • Letecká doprava se vrací do normálu, Ryanair nadále ruší lety

    (21.04.2010, Rádi cestujeme) Letecká doprava se po výbuchu sopky na Islandu pomalu vrací k normálu. Vzdušný prostor je už otevřen nejen u nás, ale také v těchto zemích: Rakousko, Belgie, Bulharsko, Maďarsko, Itálie, jižní Francie, Řecko, Nizozemí, Norsko. Polsko, Portugalsko, Španělsko, Rumunsko, severní Švédsko, Švýcarsko, Turecko, Velká Británie, Ukrajina a na jihovýhodě Evropy. Letadla také již mohou operovat na trase Praha-Londýn.

  • Wizzair bude létat blíže k centru Kyjeva

    (18.01.2011, Rádi cestujeme) Wizzair oznámil přesun svých aktivit v Kyjevě z letiště Boryspil na letiště Žuljany. Nová základna bude zprovozněna 27. března 2011. Touto změnou budou ovlivněny pravidelné linky na trase Kyjev: Antalya (Turecko), Kolín nad Rýnem, Dortmund, Hamburg-Lübeck, Memmingen (Německo), Katowice (Polsko), Londýn-Luton (Spojené království), Oslo-Sanderfjord Torp (Norsko), Stockholm-Skavsta (Švédsko), Simferopol, Treviso (Itálie). Žuljany jsou narozdíl od Boryspilu dobře dostupné z centra Kyjeva. K letišti jezdí i kyjevská MHD.


Sponzorované odkazy


Letenky do Norska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.