Jetairfly.com: Letenky do Istanbulu z Bruselu jen za 1 043 Kč

10. 02. 2010     Letenky levně

Se zajímavou promoakcí na lety z bruselského letiště Charleroi (kam z Prahy létá třeba nízkonákladový Wizair) přišly aerolinky Jetairfly.com. Na termín 27. květen – 1. červen si můžete objednat zpáteční letenky na letiště Istanbul - Sabiha Gökçen jen za 1 043 Kč. S rezervací na webu Jetairfly.com si pospěšte!

Štítky:
Letairfly.com, Letenky do Bruselu, Letenky do Turecka

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Bruselu? Zajímají vás letenky Istanbul? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky do Bruselu – jen 534 Kč

    (15.12.2010, ) Velmi levné zpáteční letenky z Prahy do Bruselu lze v lednu, nebo únoru sehnat už od 534 Kč. Maďarské aerolinky Wizz Air totiž už tradičně po vánocích zlevňují letenky a díky tomu Vás let z Prahy do Bruselu vyjde na 269 Kč a let zpět, z Bruselu do Prahy na 129 Kč.

  • Březen v Bruselu za 674 Kč

    (16.01.2011, ) Celé 2 týdny můžete v březnu strávit v Bruselu. Levné zpáteční letenky z Prahy od maďarské aerolinky Wizz Air pořídíte za rovných 674 Kč. Březnových letů je samozřejmě, jak už je u Wizz Air obvyklé, více. Jedním z nich je například let od 6. do 20. března 2011.

  • Levné letenky do Bruselu: S Wizzairem z Prahy jen za 934 Kč

    (27.10.2010, Letenky levně) S akční nabídkou na letenky do Belgie přišla tentokrát nízkonákladovka Wizzair. Zpáteční letenky z Prahy do Bruselu Charleroi pořídíte při platbě převodem na účet již za 934 Kč. Promoakce se vztahuje na měsíce listopad až březen a volných termínů je vskutku habaděj.

  • Zpáteční letenky do Bruselu za 265 Kč

    (03.10.2010, ) Nízkonákladový letecký dopravce Ryanair má výhodné listopadové ceny na letenky z Bratislavy do Bruselu. Ano, let není tentokrát z českého letiště Praha, nebo Brno, ale z polského letiště Vratislav (WRO). Pro většinu čechů je letiště ve Vratislavi vzdálené, ale například pro obyvatele Jesenicka to je zajímavá volba.


Sponzorované odkazy


Letenky do Turecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.