Rady a tipy: odbavení pomocí mobilního telefonu

23. 02. 2010     Akční letenky.cz

V České republice „zaběhaná klasika“ odbavení po internetu má svého dynamičtějšího nástupce – odbavení přes mobilní telefon. Průkopníky v oblasti jsou Air France – KLM, službu představila také Lufthansa. Aerolinka ČSA pracuje na obdobném projektu pod názevem „Mobile Internet Check-in“, ale prozatím nabízí pouze odbavení přes internet. Kdy můžete využít odbavení za pomoci mobilního telefonu?

Štítky:
ČSA, KLM, Lufthansa

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Brussels Airlines – odbavení přes mobilní telefon

    (01.09.2010, Akční letenky.cz) Brussels Airlines se připojuje ke společnostem typu Lufthansa, KLM či Air France a představuje pro své cestující možnost odbavit se online za pomoci mobilního telefonu. Nové služby mohou pasažéři využít od září 2010, odbavení mobilním telefonem přitom lze 24 – 1 hodinu před plánovaným odletem.

  • Odbavení přes mobil na Letišti Praha nyní i s Lufthansou

    (09.07.2009, Akční letenky.cz) Odbavení přes mobil na letišti Praha Ruzyně nyní umožňuje i letecká společnost Lufthansa. Od 26. června 2009 se cestující mohou nově odbavovat právě pomocí mobilního telefonu. Jako první tuto službu zavedla letecká společnost Air France KLM, ihned po ní se připojila i aerolinka Austrian Airlines.

  • Odbavení přes mobil na Letišti Praha Ruzyně

    (29.06.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha zavedlo novinku - systém, který aerolinkám umožní, aby se jejich cestující odbavili prostřednictvím mobilního telefonu nebo PDA zařízení. Jako první rozšířila své služby o odbavení přes mobil letecká skupina AIR FRANCE KLM. Od 26. června se pasažéři směřující do Amsterdamu dostanou do letadel s palubní vstupenkou na displeji telefonu.

  • Levné letenky do Říma a tipy, co zde určitě nezmeškat

    (14.04.2010, Akční letenky.cz) Určitě se už všichni těšíte na léto (proč bychom se netěšili) a nadšeně pomalu plánujete svoje dovolené. Což si ale takhle dát na pár dní „voraz“ už teď? Přinášíme vám horké tipy na levné letenky do Říma a seznam míst, co by bylo škoda promeškat.


Sponzorované odkazy