Evropská letiště postihly stávky

24. 02. 2010     Akční letenky.cz

Piloti společnosti Lufthansa svou stávku sice zatím přerušili, evropská letiště jsou ale i přesto i nadále stávkami ochromena. Včera se rozhodli stávkovat letečtí dispečeři na letištích Paříž Charles de Gaulle a Paříž Orly. Jejich stávka by podle dosavadních informací měla trvat až do soboty.

Štítky:
Lufthansa

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Portugalské a francouzské stávky sužují leteckou dopravu

    (23.11.2010, Akční letenky.cz) Kromě stávkující Francie (dnes 23. listopadu 2010), která nás již jen tak nepřekvapí, se k disrupcím v dopravě přidávají také Portugalci. Kromě již mírného omezení během dnešního dne, můžeme očekávat řadu zrušených letů pro zítřek 24. listopadu 2010. Očekává se vynechání až 52 letů.

  • Stávka a omezování letů do Francie

    (16.09.2010, Akční letenky.cz) Ve Francii začala stávka pracovníků řízení letového provozu (Air Traffic Control). Stávka s velkou pravděpodobností potrvá až do 23. září 2010. Na problém stávky upozornila aerolinka easyJet na svých anglických stránkách v sekci novinek (Latest travel information).

  • Piloti aerolinky Lufthansa budou stávkovat

    (18.02.2010, Akční letenky.cz) Leteckou společnost Lufthansa čeká čtyřdenní stávka ve dnech 22. – 25. února 2010. Odborový svaz Lufthansy totiž schválil stávku většinou 94% hlasů, podle mediafax.cz jsou ale ochotní vyjednávat. Hlavním důvodem stávky jsou nízké platy a téměř žádné pracovní jistoty pro ně i pro piloty Germanwings.

  • Finnair zrušil 70 % svých letů

    (06.12.2010, Akční letenky.cz) Finský národní přepravce Finnair byl včera donucen zrušit okolo 70 % svých letů z důvodů stávky svých zaměstnanců. Aerolinka potrvzuje, že celkem bylo zrušeno asi 160 letů. V provoze zůstalo pouze 30 % letů, údajně dostatečných proto, aby přepravilo 50 % pasažérů. V současnosti je aerolinka schopná zajistit přepravu 40 % svých pasažérů.


Sponzorované odkazy


Letenky do Portugalska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.